Regisztráció és személyes fiók

Regisztráció és Személyes Fiók

 

Ahhoz, hogy a beauty.hu prémium szépségápolási Webáruház összes előnyét kihasználd felhasználói fiókot kell létrehoznod. Regisztrációddal, így a legfontosabb személyes és számlázási adatok megadása mellett meghatározhatod szépségprofilod és érdeklődési köröd, mellyel egyedi, kizárólag neked szóló ajánlatokat kaphatsz.

Miért érdemes regisztrálnod?

 
 

Gyors vásárlás

Ugyan regisztráció és fiók nélkül is vásárolhatsz, de azért adataid megadásával és mentésével ez a folyamat mégis gyorsabb tud lenni. Amennyiben profilodban mented adataid, így belépés után időveszteség nélkül tudod megrendeléseidet leadni.

Az adataid és szépségprofilod megváltoztatása

Adataid pontos megadása az időben történő kiszállítás és hibátlan számlázás miatt nélkülözhetetlen, azonban a beauty.hu webáruházban szépségprofilod is megadhatod, vagy megváltoztathatod. Utóbbiak kitöltésével ugyanis számodra testreszabott ajánlatokat kaphatsz, melyek kimondottan életkorod, bőr- és hajtípusod figyelembevételével készülnek és az ahhoz leginkább passzoló termékeket tartalmazzák majd. Személyes adataid és szépségprofilod módosítását a fiókban, a fiókom beállításai menüpontban történő belépés után az adatok megváltoztatásával és a lap alján található mentés gombra klikkelve tudod megtenni. A jelszavad megváltoztatását is itt tudod elvégezni.

Címek kezelése

Ahhoz, hogy megrendeléseidet a lehető legrugalmasabban kezeljük személyes fiókodban az alapértelmezett számlázási és szállítási címed mellett további címeket is felvezethetsz és a pénztár folyamatban ezek közül bármelyiket kiválaszthatod. Így a vásárlásod pénztári folyamatában is eldöntheted, hogy melyik számlázási címet kéred, illetve kiválaszthatod a címjegyzékedből, hogy pl. otthoni címedre, vagy akár munkahelyedre kéred a csomag kiszállítását.

Véleményeim

A fiókom - véleményeim menüpontja alatt megtalálhatod az összes általad véleményezett terméket és a hozzá tartozó személyes értékelésedet.

Profilképem

A fiókom – profilképen menüpontja alatt töltheted fel profilképedet, így véleményeid hozzászólásaid profilképeddel együtt jelennek meg.

Összegyűjtött hűségpontjaid követése

Amennyiben az elmúlt évek során vásároltál webshopunkban, biztosan azon szerencsések közé tartozol, akiket hűségpontokkal jutalmaztunk! Ha még nem váltottad be kedvezményre jogosító hűségpontjaid, itt a vissza nem térő lehetőség, ugyanis legkésőbb 2020. november 15-ig van rá lehetőséged, hogy pontjaid beváltásával csökkentett áron juss hozzá a kosaradban levő termékekhez. A jelenlegi és jövőbeni vásárlások során hűségpont már nem gyűjthető.

Jelszó megváltoztatása

Fiókod védelméről jelszavad gondoskodik, melyet célszerű kellő odafigyeléssel és nehézséggel megválasztani. Ugyanúgy javasolt bizonyos időközönként megváltoztatni, hogy az aktuális elvárásoknak megfelelő kódolású legyen. Jelszavad megváltoztatására felhasználói fiókodban, a fiókom beállításai menüpontba lépve alul a jelszó megváltoztatása kipipálása mellett van lehetőség. A jelszó módosításáról értesítő e-mail-t küldünk a részedre.

Figyelem!

Jelszavadat e-mailben sosem küldjük el és sosem kérjük. Azt minden esetben titkos információként kezeljük. Amennyiben erre vonatkozóan levelet kapsz tőlünk, azt minden esetben kezeld fenntartásokkal, adataidat ne add meg és jelentsd ügyfélszolgálatunkra.

Rendelések nyomon követése

Személyes fiókodban a korábban vásárolt, illetve az aktuálisan leadott megrendeléseidet is nyomon követheted. Így ha korábban megrendelt termékek valamelyike tetszett, akkor azt könnyen vissza tudod keresni és akár egy gombnyomással újra meg is rendelheted. Illetve ha szorít az idő, akkor pontosan követni tudod, hogy csomagod merre is tart. Bejelentkezés után a profilodon belül válaszd a Rendeléseim menüpontot és dátum szerint tekintsd át őket.

Kevenceim

A fiókom - kedvenceim menüpontja alatt megtalálhatod az összes általad kedvencek közé betett terméket. A kedvenceket itt szerkeszteni is tudod, és akár a teljes listát, vagy egy - egy terméket meg is oszthatsz a listádról ismerőseiddel. Ezenkívül amennyiben újra szeretnél a kedvenceidből vásárolni a legjobb hely arra, hogy azokat innen egyszerűen és gyorsan a kosaradba tedd.