Barnängen testápoló Sensitive 400 ml

BNG2202875
Raktáron beszállítónál
2 499 Ft
6.2 Ft / ml

A dicsőített északi bodzavirággal, és az 5%-nyi Cold Cream-mel gazdagított formula az érzékeny bőrnek rendkívül gyengéd védelmet és hosszan tartó selymes bőrérzetet biztosít.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Svéd természet és hagyományok ihlette inspiráció.

A Barnagen 1868-ban alakult és az ikonikus szappanjáról híresült el, ez volt az a receptúra mely segítségével megszületett a Cold Cream-ünk.
Ápoló bőrvédelem a tökéletes közérzetért! Fedezze fel a Sensitive Testápolót.


A dicsőített északi bodzavirággal, és az 5%-nyi Cold Cream-el gazdagított formula az érzékeny bőrnek rendkívül gyengéd védelmet és hosszantartó selymes bőrérzetet biztosít.

Összetevők: Aqua, Ethylhexyl palmitate, Helianthus annuus seed oil, Glycerin, Hexanediol, Behenyl alcohol, Talc, Butyrospermum parkii butter, Sodium stearoyl lactylate, Cera alba, Sodium carbomer, Parfum, Xanthan gum, Propylene glycol, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Chamomilla recutita flower extract, Allantoin, Sambucus nigra flower extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a pár betű összetett jelentést hordoz: egy egész életstílust foglal magába. Ez a kellemes egyensúly érzése:

Nem túl nagy, nem túl kicsi.

Nem túl lassú, nem túl gyors.

Nem túl sok, nem túl kevés.

Más szóval: Pont jó.

A Barnängen ennek az egyedi svéd látásmódnak a jelentését és érzését szeretné képviselni világszerte. A márkát Johan Wilhelm Holmström svéd nagykereskedő alapította 1868-ban, Stockholmban. Mindössze néhány év alatt, az ikonikus szappanjának a Barnängen 1876-ban a királyi udvar hivatalos beszállítója lett. A Barnängen azóta is különleges, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. A napjainkig számos generáció által használt és kedvelt márka az egyik legikonikusabb márka Svédországban.

Szélesség:
7.7 cm
Magasság:
20.7 cm
Súly:
0.45 g
  • További információ
Szélesség:
7.7 cm
Magasság:
20.7 cm
Súly:
450 g