Solanie Aroma Sense Könnyed álom illóolaj keverék 30ml - Pleasant dreams

SO23052
nincs raktáron
3 499 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Feledkezz meg a stresszes mindennapokról ezzel a pihentető illóolaj-keverékkel, melyet 100%-os tisztaságú édes narancs, geránium, tömjénfa, levendula és ilang ilang illóolajokból állítottunk össze.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Feledkezz meg a stresszes mindennapokról ezzel a pihentető illóolaj-keverékkel, melyet 100%-os tisztaságú édes narancs, geránium, tömjénfa, levendula és ilang ilang illóolajokból állítottunk össze. Válogatott alkotóinak köszönhetően elősegíti az ellazulást és az elengedést, enyhítheti az álmatlanság tüneteit és megkönnyíti az elalvást. Nyugtató hatással van a testre és a lélekre egyaránt, ezáltal segít lecsendesedni, ellazulni.

Használat:

100% tiszta illóolajok szinergikus keveréke aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba adjon a vízhez 3-8 cseppet. Száraz inhalációhoz tegyen 1-2 cseppet papírzsebkendőre, és lélegezze be az illatot az orrtól 2-3 cm-re.


Összetevők:                                                                                                        Orange Oil, Lavender Oil, Ylang Ylang Oil, Geranium Oil, Olibanum Oil

természetes illóolajösszetevők: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol


Bőrszenzibilizáló anyagokat tartalmaz. A természetes összetevők miatt a termék illata és színe enyhén változhat, opálosság vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi problémát.

Ezt értékeled: Solanie Aroma Sense Könnyed álom illóolaj keverék 30ml - Pleasant dreams
Értékelés
Vélemény
Becenév
Solanie Professional Cosmetics

Professzionális kozmetikai márka.
" kozmetikusok választása"

Fokozott figyelmet igényelnek azok a kozmetikai kezelések is melyeknél a fényvédelem minden esetben kötelező. A mechanikai, vagy kémiai hámlasztó, mikrodermabráziós, a tűs mezoterápiás kezelések, a gyantás szőrtelenítés, vagy pusztán egy intenzív bőrtisztítás is oly mértékben sérti meg a hám szerkezetét, hogy a bőr immunitásának felborulásával az UV fény elleni védelem csökken. Annak elmulasztásával a bőr hiperpigmentálódhat és a később kialakuló pigmentfoltokat szinte lehetetlen lesz a bőrről eltávolítani.

Hatóanyag:
Édes narancs,
Geránium illóolaj,
Ilang Ilang illóolaj,
Levendulaolaj,
Tömjén
Funkció:
Lazítás,
Nyugtatás,
Relaxálás,
Stressz oldás
Szélesség:
4.6 cm
Magasság:
10 cm
Súly:
0.085 g
Hossz:
4.6 cm
  • További információ
Hatóanyag:
Édes narancs,
Geránium illóolaj,
Ilang Ilang illóolaj,
Levendulaolaj,
Tömjén
Funkció:
Lazítás,
Nyugtatás,
Relaxálás,
Stressz oldás
Szélesség:
4.6 cm
Magasság:
10 cm
Súly:
85 g
Hossz:
4.6 cm