Kneipp Ízület- és Izomlazító Fürdőkristály Árnika 60 g

KNP39904
nincs raktáron
500 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Átmelegíti az izmokat és egy jóleső újraaktiváló fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A Kneipp Ízület- és izomlazító fürdőkristály értékes árnika kivonatot és természetes éterikus cabreuva fa olajat, rozmaringot és fenyőféléket tartalmaz.

Átmelegíti az izmokat és egy jóleső újraaktiváló fürdő készíthető vele.

Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval.

A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.

Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve.

Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.

A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi ,,Emberek és állatok jogaiért" szervezetnek.

Alkalmazás: A tasak feltépése után, öntsd a fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízbe és várj, amíg feljesen feloldódik!
Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. 1 fürdéshez elegendő.
A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal!

Ezt értékeled: Kneipp Ízület- és Izomlazító Fürdőkristály Árnika 60 g
Értékelés
Vélemény
Becenév
Kneipp

A márkát Sebastian Kneipp (1821-1897) alapította, aki a víz és a gyógynövények gyógyító hatásaira vonatkozó ismereteket saját tapasztalataival egyesítve szisztematikus tanná építette fel. A lelkész és természetgyógyász egy olyan életformát képzelt el, amelyben az embert, megszokott életvitelével, természetes környezetével elválaszthatatlan és kiegyensúlyozott egységként tekinti. E mellett az alkotó elemeket: a vizet, a növényeket, a mozgást, a táplálkozást és az egyensúlyt szoros összhangba állította. A Kneipp név ezért nem csak a tudományosan megalapozott természetgyógyászati termékek és alkalmazások, hanem egy egységes életstílus számára szolgál. Kneipp termék között szaunaolajokat, tusfürdőket, bőrápolókat, fürdőolajokat, fürdőkristályokat, pezsgőfürdő tablettákat és masszázsolajokat is találunk.

Szélesség:
1 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
0.07 g
Hossz:
6 cm
  • További információ
Szélesség:
1 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
70 g
Hossz:
6 cm