WESMILE Black Kit fogfehérítő szett
WESMILE Black Kit fogfehérítő szett
WESMILE Black Kit fogfehérítő szett
WESMILE Black Kit fogfehérítő szett
WESMILE Black Kit fogfehérítő szett

WESMILE Black Kit fogfehérítő szett

WESMBLACK
Raktáron beszállítónál
15 990 Ft
12 699 Ft

Elhoztuk neked az otthoni fogfehérítők legújabb trendjét a férfi BLACK otthoni fogfehérítőt szettet, ami tökéletesen illik a férfias külsődhöz. A WESMILE® BLACK LED lámpás otthoni fogfehérítő szettünket úgy alkottuk meg Neked, hogy mindössze napi 30 perc használattal a kúra végére gyönyörű hófehér fogakat varázsoljon neked. A speciálisan kifejlesztett peroxidmentes WESMILE® formulának köszönhetően, hatékonyan, de mégis kíméletesen fehéríti a fogakat.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ

Az 5 LED izzós hideg fény felerősíti a Sodium Clorite és Gránátalmamag kivonat fogfehérítő hatását, ami reakcióba lép a fogat elszínező foltokkal és a leghatékonyabb eredmény érdekében felgyorsítja a fehérítési folyamatot.

Ezért már az első 30 perc után látni fogod a változást, ami árnyalatokkal fehérebb fogakat jelent.

A fogfehérítő gélünkben található Aloe Vera és Kamillavirág kivonat ápolja, valamint védi az ínyt és a fogakat az irritációtól.
Fogérzékenység nélkül fehéríti a fog mélyebb pólusaiban lerakódott elszíneződéseket és a fogfelszínt egyaránt, ugyanakkor nem tesz kárt a fogzománcban.
Így biztosított, hogy zománckárosodás nélkül, maximális fehérítő hatást ér el.

A WESMILE® peroxidmentes otthoni fogfehérítő szettet úgy alkottuk meg, hogy mindössze napi 30 perc használat mellett garantáltan fehérebb mosolyod legyen.
A 6 napos kúra végére fogaid ragyogó fehérek lesznek fájdalom és fogérzékenység nélkül.
Termékünk megfelel az EU szabályainak és rendelkezik CPNP regisztrációval.

Összetevők: Propilén-glikol, Glicerin, Ionmentes víz, Nátrium-bikarbonát, Xantán gumi, Aloe levél kivonat, Karbomer (poliakrilsav), Mentol, Citromsav, Nátrium-klorit, Gránátalmamag kivonat, Kamillavirág kivonat

Ezt értékeled: WESMILE Black Kit fogfehérítő szett
Értékelés
Vélemény
Becenév
  • További információ