Coconutoil Levendulás ajakápoló 10 ml

COCML079894
nincs raktáron
1 430 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Ápolja, hidratálja és védi az ajkakat.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Organikus, ehető minőségű összetevőket tartalmazó ajakápoló balzsam, amely megvédi az ajkakat a kiszáradástól és táplálja, nyugtatja azokat.

Naturális alapanyagai részlegesen csökkenthetik az UV sugárzás káros hatásait.
A Cocos Nucifera Oil természetesen antibakteriális-, fertőtlenítő- és gombaölő tulajdonságával egyedülálló a maga nemében.
Természetes alkotórészei miatt nem átlátszó.

Környezettudatos csomagolás, szilikonnal bevont vákuumos orvosi alumíniumtégely.

Összetevők:Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Theobroma Cocoa Butter, Lavandula Angustifolia Oil, Stevia Rebaudiana Extract, Aqua, Tocopherol & Sterols & Squalene (E vitamin).

Ezt értékeled: Coconutoil Levendulás ajakápoló 10 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév
Coconutoil

Két gyerekkori barát hozta létre a Coconutoil Cosmetics kozmetikai termékeket. Egyikük Keleti utazásai, tanulmányai során ismerkedett meg a kókusszal, kókuszolajjal, amit ázsiai területeken az Élet fájának gyümölcseként tartanak számon évezredek óta. A kókuszolajban lévő egészséges és természetes összetevőket szeretnék minél több emberhez eljuttatni, így esett a választás erre az alapanyagra, mint legfőbb összetevőre. A termékek mögött álló két barát célja olyan termékek megalkotása, melyek összes alapanyaga GMO mentes, természetes, organikus és ehet. Ezzel nyitnak új teret a már terhelt, túllihegett bio, natúr vagy organikus kozmetikumok piacán. Jelmondatuknak egy régi bölcsességet választottak: Csak azt tedd a bőrödre, amit meg is ennél!

Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Szélesség:
8 cm
Magasság:
12 cm
Súly:
0.01 g
Hossz:
5 cm
  • További információ
Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Szélesség:
8 cm
Magasság:
12 cm
Súly:
10 g
Hossz:
5 cm