Beurer BS 45 megvilágított kozmetikai tükör, tárolótálcával + kistükör 5x

BEU58404
nincs raktáron
15 390 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!
Nézz körbe a helyettesítő termékek között »

LED világítással és automata kikapcsolással ellátott 5x nagyítású tükör.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Automata kikapcsolás 15 perc után
Háttér LED világítás
"Touch sensor" érintés érzékelő a tükör felületén

Mágneses kiegészítő: 5 x nagyító tükörrel

Méretek: 33,7 X 20 X 19 cm 3 X 1,5 V
AA elemmel

Ezt értékeled: Beurer BS 45 megvilágított kozmetikai tükör, tárolótálcával + kistükör 5x
Értékelés
Vélemény
Becenév

A Beurer több mint 95 éve piacvezető az egészség és a jó közérzet területén. Alaptermékeik, a melegítő párnák és takarók, a vérnyomásmérők, a mérlegek és a masszírozó készülékek mellett komplett Shiatsu masszírozó választékukkal otthon is valódi élvezetet nyújtanak.

A szépségápolás területén minden az Ön szépsége és tetőtől talpig ápolt fellépése körül forog! Az egészséges megjelenéshez termékeik ellenőrzött biztonságos használata is hozzátartozik. A tartós szőrtelenítést biztosító IPL sorozatukat ezért részletekbe menően tesztelték, a bőrrel való kompatibilitást pedig bőrgyógyászatilag ellenőrizték.

Kezdetben minden a jóleső meleg körül forgott – A Beurer múltjához és sikereihez egészen 1919-ig kell visszanyúlni, a németországi Ulm városából ugyanis ekkor indult el a cég világhódító útjára az első melegítő párnákkal. Mára a termékskálájuk rengeteg terméket tartalmaz, köztük olyanokat, mint a melegítő takarók, a vérnyomás- és vércukormérő készülékek, az inhalátorok, a lázmérők, a személy- és konyhai mérlegek, a masszírozó termékek, a manikűr- és pedikűrkészletek, TENS/EMS, a lábfürdők és a levegőpárásítók, valamint a szívfrekvencia pulzusmérő órák és a bébigondozási termékek.

A Beurer az évek során folyamatosan bővítette a kínálatát, melynek során mindig nagyon nagy hangsúlyt fektetett az innovációra és a megbízható minőségre. Ennek az eredménye, hogy a Beurer Csoport számos szegmensben piacvezető lett, így például a vérnyomásmérő készülékek, a simulékony melegséget árasztó termékek, a Shiatsu masszírozó feltétek vagy a személymérlegek területén.

  • További információ