Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

 

A prémium szépségápolás online nagykövete

A Beauty.hu exkluzív megjelenésű Szépségápolási Webáruház és Magazin ötvözete, amely azzal a céllal jött létre, hogy újító és egyúttal vezető szerepet töltsön be a hazai luxus és prémium szépségápolás online világában.

 
 

Küldetésünk, hogy a felsőkategóriás szépségápolási termékek minél szélesebb palettáját tegyük elérhetővé vásárlóink számára. E célból kiindulva és a hazai fogyasztói igényeket felismerve egy helyen rendelhetőek meg a hazánkban már ismert és kedvelt prémium szépségcikkek. Termékkínálatunkat az elsősorban hazai igényekhez igazítva és a prémium szépségápolási piacot monitorozva folyamatosan bővítjük, az új, feltörekvő és ígéretes termékcsaládokat pedig beemeljük választékunkba.

Fontosnak tartjuk továbbá a natúrkozmetikumok használatának népszerűsítését, hiszen a természetes, organikus, akár vegán alapanyagokból készített termékek nem csak az ökotudatosság szerves részeként értelmezhetőek, de a bőrápolás kíméletes és sokszor hatékonyabb formáját is jelentik. Ennek tudatában termékkínálatunkban számos természetes, növényi összetevőből készülő termékcsalád található.

 
 

A Beauty.hu minőségi szolgáltatása mellé olyan igényes Magazin tartalom is társul, amitől igazán élménygazdag lesz a vásárlás.

Fontos számunkra, hogy a prémium érzést a vásárlási folyamat minden apró részletében közvetítsük vevőink felé. A presztízs márkák magas minőségi követelményeinek eleget téve, a luxus élményét elegáns csomagolásban visszük házhoz.