Bvlgari Omnia Amethyste edt 25ml (Jewel)

BVL20952081
nincs raktáron
8 290 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Virágos Írisz virággal körülölelt illat, mely garantáltan magabiztosságot nyújt.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket.
1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York) és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására.
A 20.század 90-es éveinek elején Bvlgari Svájcban megalapítja a Bvlgari Parfums céget.
A Bvlgari parfümök azonnal a világ élvonalába kerültek a különleges olasz stílusának köszönhetően.

Friss, üde virágos illat nappali viseletre.
Kellemes előkelő illat azon hölgyek számára akik szeretik a luxust.

Alap: heliotrop virág
Fej: gyanta
Szív: nőszirom

*Heliotrop virág: Vanília virágnéven is ismert és bármennyire hihetetlen átható vaníliás marcipán illat jellemzi a lila apró virágokat.

*Weblapunkon megtalálható minden parfüm, krém vagy ebbe a kategóriába tartozó kozmetikum hivatalos beszállítók raktárából érkezik.
Az ÁSZF-ben leírtak szerint amennyiben kedves vásárlónk ezen termékek közül rendel, automatikusan elfogadja és tudomásul veszi, hogy a parfümök/kozmetikumok olyan zárt csomagolású termék kategóriába esnek melyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően felbontás után már nem küldhetőek vissza.
A 14 napos elállás csak és kizárólag eredeti dobozában lévő fel nem bontott termékekre érvényes.

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!

Az 1884-ben alapított Bvlgari egy luxus divat márka különleges olasz stílussal, mely a görög és római művészet időntúli szépségéből nyeri az inspirációját. E művészet csodálója volt az Epirusból (Görögország) származó, ezüst ékszergyártó család tagja, a Bvlgari márka alapítója Sotirio Bvlgari. A Rómában nyílt első üzlete rövid időn belül az arisztokraták kedvenc találkozó helyévé vált.

A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket. 1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York) és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására. A 20.század 90-es éveinek elején Bvlgari Svájcban megalapítja a Bvlgari Parfums céget. A Bvlgari parfümök azonnal a világ élvonalába kerültek a különleges olasz stílusának köszönhetően.

  • További információ