Bvlgari Goldea edp 25ml (Jewel)

BVL20502002
Raktáron beszállítónál
9 090 Ft
7 899 Ft

Igazán vonzó, luxus illat hölgyeknek.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket.
1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York) és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására.

A 20.század 90-es éveinek elején Bvlgari Svájcban megalapítja a Bvlgari Parfums céget.
A Bvlgari parfümök azonnal a világ élvonalába kerültek a különleges olasz stílusának köszönhetően.

A Goldea Jewel Edition egy orientális virágos illat amiben az illatösszetevők között megtalálható a málna, mósusz, narancsvirág, bergamott, jázmin, ylang-ylang, ámbra, pacsuli, papirusz

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!

Az 1884-ben alapított Bvlgari egy luxus divat márka különleges olasz stílussal, mely a görög és római művészet időntúli szépségéből nyeri az inspirációját. E művészet csodálója volt az Epirusból (Görögország) származó, ezüst ékszergyártó család tagja, a Bvlgari márka alapítója Sotirio Bvlgari. A Rómában nyílt első üzlete rövid időn belül az arisztokraták kedvenc találkozó helyévé vált.

A 2. világháborút követően a Bvlgari család nagyon szigorú francia szabályok szerint gyártotta az arany ékszereket és a Bvlgari divat kiegészítőket. 1970-ben Bvlgari megalapítja az első üzletét az USA-ban (New York) és különleges csoportot hoz létre a Bvlgari órák gyártására. A 20.század 90-es éveinek elején Bvlgari Svájcban megalapítja a Bvlgari Parfums céget. A Bvlgari parfümök azonnal a világ élvonalába kerültek a különleges olasz stílusának köszönhetően.

  • További információ