James Bond 007 Ocean Royale edt 75ml

JB52676869
Raktáron beszállítónál
8 190 Ft

Fás vizes illatkompozíció, ami 2013-ban jelent meg.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A James Bond 007 Ocean Royale egy vakmerően energikus illat magabiztossággal töltve.

Üdítő kiegészítő edt a Signature James Bond 007 férfi parfüm mellé.

Fejjegy: tengeri szellő illat, zöldcitrom, ánizsmag, bergamott, hínár
Szívjegy: tikfa, nőszirom, cédrusfa
Alapjegy: guajakfa, tonkabab, szantálfa, jamaicai kávé

*Nőszirom vagy másnéven írisz. Számos kertben csodaszép díszvirág,
Görög mitológiában a szivárvány istennőjének neve.

*Guajakfa: Eredeti nevén Bulnesia sarmientoi egy délamerikából származó fa melyből aromás illó olaj nyerhető. Különböző gyógyászati felhasználás mellet parfümökbe is szokták használni.
Balzsamos édes aromájú földes, virágos füstös illatjegy.

*Tonkabab vagy más néven kumarufa (Latin nevén Dipteryx odorata) egyre ismertebb mind a gasztronómiában mind a parfümök világában.
A tonkabab származási helyén nagy becsben tartott növény melyet sokszor amulettként viselnek. 
Az itteniek hite szerint gyógyítóereje van és varázserővel bír, amitől a kívánságok valóra válnak. Külsejét tekintve ráncos, színe fekete.
Aprítva vagy por formájában markáns fűszerként árulják.
Illata olyan mintha vanília, keserű mandula, fahéj és szegfűszeg keveredne.

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
James Bond 007

Az angol titkos ügynök, James Bond alighanem az egyik leghíresebb figura a filmtörténetben. James Bond a férfias elegancia megtestesítője, akiért minden nő rajong, és minden férfi tisztel. James Bond megformálója a filmekben mindig sármos, hatalmas önbizalma van, és olyan kocsikkal jár, mint a hollywoodi sztárok. Hasonló koncepciót hivattak bemutatni a parfüm megalkotásakor a készítők. James Bond egyike a 21. század népszerű ikonjainak, s a nevét viselő parfümök is azt a fajta kifinomult méltóságot képviselik, melyet a 007-es reprezentál.

A James Bond 007 Quantum férfi parfüm a modern gentleman-ek illata. Szantálfa és borókabogyó találkozik a James Bond 007 Quantum parfümben, amely hűsítően hat, hogy viselője a meleg helyzetekben is képes legyen talpon maradni. A James Bond 007 Quantum parfümben mindent megtalálunk, amit a férfiakban keresünk; ellenállhatatlan parfümillata áthatóan hat a hölgyszívekre, és rabul ejti azokat. Klasszikus parfümjegyeket tartalmaz a James Bond 007 Ocean Royale parfüm. Az ánizs és a bergamott elegyével csábít a James Bond 007 Ocean Royale parfüm, egyedivé pedig a különleges tengeri aromák teszik. A parfüm esszenciáját az írisz adja, kiegészülve a kávé fanyarságával és a lime frissességével. Az 50-es évek ragyogó világába repít minket a James Bond 007 parfüm. Abba a világba, ahol mindennapi viselet volt az öltöny, és a férfiak az elegáns és kifinomult öltözéket részesítették előnyben.

A James Bond 007 parfümben ötvöződik a nyers férfiasság és lágyság; igazi fűszeres illat, amelyben az alma és a levendula gyengéden keveredik el a vetiver szúrósságával. Tartós, időtálló illat a James Bond 007 parfüm, s kitűnő ajándék Karácsonyra is. A James Bond 007 50 Years Limited Edition parfüm a James Bond filmek 50-dik évfordulójára készült. A parfüm marketing anyagát Greg Williams fotózta, aki részt vett az elmúlt 5 James Bond film fényképezésénél is. A James Bond 007 50 Years Limited Edition parfüm aranyozott parfümüvege tekintélyparancsoló, illata egy igazán aromás, kellemes férfi parfüm. Összetevőiben megtaláljuk a kumarin és a moha fás üdeségét, az illatban gazdagon előforduló levendula pedig érzéki parfümmé varázsolja a James Bond 007 50 Years Limited Edition férfi parfümöt.

  • További információ