Carolina Herrera Good Girl Dot Drama edp 80ml

CH1944691
Raktáron beszállítónál
39 790 Ft
30 800 Ft
385 Ft / ml

Good Girl Dot Drama Collector egy limitált kiadása klasszikus Good Girl gyűjteménynek. Egy keleti-virágos illatról van szó, amelynek összetétele megegyezik az eredeti termékkel.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról
A márka termékei a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg. Válaszd ajándékba vagy akár magadnak. Csodálatos és feledhetetlen illatokkal lehetsz gazdagabb. Carolina Herrera venezuelai származású, Amerikában élő és dolgozó divattervező. 1980-ban alapította meg saját divatházát "Carolina Herrera New York" névvel. A divattervező híres elegáns nőies ruhakollekcióiról, a divatház pedig a ruhák mellett parfümöket is készít.
Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
Carolina Herrera

Carolina Herrera venezuelai származású, Amerikában élő és dolgozó divattervező. 1980-ban alapította meg saját divatházát "Carolina Herrera New York" névvel. A divattervező híres elegáns nőies ruhakollekcióiról, a divatház pedig a ruhák mellett parfümöket is készít.

Carolina Herrera először magának tervezett parfümöt szeretett virágaiból, szerencsére később a nagyközönség elé tárta mesterművét, a Carolina Herrera parfümöt.

Legnagyobb sikerét a parfümpiacon 212 nevű parfümjével aratta, melynek elnevezése is New York iránti rajongását fejezi ki, hiszen 212 NY irányítószáma. Maga az illat a fiatal, New York-i nő parfümje, aki modern, karizmatikus és egyedülálló. Energiával teli virágos-gyümölcsös összetevőket tartalmaz, melynek üvege is formabontó!

  • További információ