Tria Beauty Hair Removal Laser Precision Dove lézeres szőrtelenítő készülék Blossom 3660B
Tria Beauty Hair Removal Laser Precision Dove lézeres szőrtelenítő készülék Blossom 3660B
Tria Beauty Hair Removal Laser Precision Dove lézeres szőrtelenítő készülék Blossom 3660B
Tria Beauty Hair Removal Laser Precision Dove lézeres szőrtelenítő készülék Blossom 3660B
Tria Beauty Hair Removal Laser Precision Dove lézeres szőrtelenítő készülék Blossom 3660B

Tria Beauty Hair Removal Laser Precision Dove lézeres szőrtelenítő készülék Blossom 3660B

TR3641D
nincs raktáron
RRP: 119 990 Ft
99 999 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

A legfejlettebb szőrtelenítő lézertechnológia egyenesen az USA-ból, melyet a bőrgyógyászati rendelőkben is használnak. A kicsi és nehezen elérhető területekhez.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Elérhető már Magyarországon is a népszerű egyesült államokbeli világmárka, az otthoni kozmetikai gép gyártó TRIA!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében!

Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.
A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában.
A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.
A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.

Okos technológia a tartós eredményekért

A Tria áttörést jelent a lézertechnológiában, amely azon elven alapszik, hogy ugyanolyan hatékonyságú, hosszantartó és biztonságos eredményeket, valamint sima bőrt nyújt, melyet korábban csak a bőrgyógyászokon keresztül érhetett volna el.
A Hair Removal Laser Precision ugyanazt a lézerdiódás technológiát használja, mint a Hair Removal Laser 4X modellünk.
Ez a fajta technológia megbénítja a szőrtüszők működését, alapvetően a melanint célozza anélkül, hogy a kezelt terület körül lévő bőr megsérülne.

A technológia hatékonysága a Wheeland klinikai tesztekkel bizonyított.
Legkisebb készülékünk a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék ugyanolyan hosszantartó eredményekre képes, mint a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék.
A különbség csupán méretükből fakadóan adódik, mivel a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék egy vékony, ergonómikus csoda, melyet az érzékenyebb területekre - mint a bikinivonal, bajusz vagy a hónalj - terveztek.
Az eszköz akkumulátoros kivitele lévén rendkívül könnyen használható, hordozható és nagyon könnyű, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és tartósan eltávolítsa a nem kívánt szőrszálakat. Bárhová magával viheti és használhatja.

Használatának előnyei
A készülék fejlett technológiájának köszönhetően rendkívül gyors és hatékony kezelést tesz lehetővé.
A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheti a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhet.

Hiteles márka:
A Tria világelső márkának számít a fényalapú bőrápolásban, amely egy áttörést jelentő fényalapú technológiát ajánl 2005 óta.
Jelenleg világszerte értékesítik (az USA-ban, Kanadában, Koreában, Japánban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Lengyelországban, Hollandiában, a Közel-Keleten és manapság Dél-Amerikában).
A Tria termékek célja, hogy biztonságos és hatékony eredményeket kapjon a klinikai kezelések költségeinek töredékéért.

Klinikai örökség: A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék pontosan ugyan azt a lézerdióda technológiát alkalmazza, melyet a bőrgyógyászok is előnyben részesítenek.

Eredmények: A klinikai vizsgálatok 50%-os vagy még több szőrmennyiség csökkenést mutattak az áll környékén, az ajkak felső részén, valamint a bikinivonalon már 4 kezelés után.
A Triát a szőr újranövekedésének hosszantartó csökkentéséért tervezték.
A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket elsősorban a hónalj, a bikinivonal és más kisebb vagy érzékenyebb területek kezelésére alkották.
Használható a nők arcán, valamint az áll környékén.

Könnyen használható!
Csupán 3 egyszerű lépés, 2 hetente 6 kezelésen át.
A szőr újranövekedésében hosszantartó csökkenést érhet el, ami azt jelenti, hogy a szőrmennyiség is hosszútávon és stabilan csökkenni fog a további kezelések során.

Hosszantartó szőrmennyiség csökkenést nyújt.
Kényelmes és költséghatékony a szalon kezelésekkel szemben, ahol akár egyetlen testfelület kezelése több százezer forintig terjedhet.
Orvosok által is használt, helytálló technológiát alkalmaz.
Világos és sötét szőrzettel rendelkező felhasználóknak egyaránt.
Ugyanazt a diódalézeres technológiát alkalmazza, melyet az orvosok is alkalmaznak a szőrtelenítési eljárások során.
10-ből 8 bőrgyógyász a lézeres kezeléseket részesíti előnyben más szőrtelenítő eljárásokkal szemben.
A felhasználók 94%-a barátaiknak is ajánlaná a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket

Tegye meg az első lépést a simább bőrért!
A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék biztonságos és hatékony majdnem minden bőr és szőr árnyalaton.
Kivételt képez a nagyon sötét bőrtónus és a vörös, szőke vagy ősz szőrszálak.

Csupán néhány kezelés és máris elérhetővé válik a hosszantartóan simább, bársonyosabb tapintású bőr.
A Tria készülékei az egyetlen olyan szőrtelenítő lézertechnológiát alkalmazó eszközök, melyeket otthoni használatra terveztek, valamint jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA).

A kisebb területekre tervezték
A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék ugyanazon a hatékony core lézerdióda technológián alapul, melyet a bőrgyógyászok is előnyben részesítenek.
Miközben a professzionális gépek magasabb maximális teljesítményt kínálhatnak és/vagy nagyobb pulzussebességet, a Tria Laser Precision kitűnő, tartós eredményeket szolgáltat, melyet az otthon kényelmében érhet el.

Ergonómia és felhasználási idő
A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék könnyen használható, különösen a hajlatoknál, vagy a kis, nehezen elérhető területeken.
A Tria Laser Precision egy feltöltéssel kb 15 percig használható, ami ideális a kis területeken elvégezhető gyors kezelésekhez.

A simább indulásért: Az érzékeny területek kezelése közben, használja a Smooth Start Calming nyugtató gélt, melynek segítségével simábbá varázsolhatja bőrét és sokkal kényelmesebbé teszi a kezelést.

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék használata:
1. lépés: készítse elő bőrét
2. lépés: válassza ki a kezelés szintjét.
Alakítsa az eszköz használatát saját igényeihez a három kezelési szint segítségével.
Kezdje alacsony beállításokon, majd fokozatosan váltsa magasabb intenzitásra.
3. lépés: válasszon egy területet és kezdje el a kezelést.
Kezelje a szőrtelenítendő bőrfelületet minden második héten és folytassa egészen addig, míg el nem érte a kívánt eredményeket.

A Tria szőrtelenítő lézer legalább 8 alkalmas használatával a legtöbb felhasználó esetében a szőrszálak újranövekedése látványosan lecsökken, további kezelések után pedig további csökkenést érhető el.
A bőrtónus, a szőrszálak színe, a testrészek, a kezelés intenzitása és más tényezőktől függően az egyéni eredmények különbözőek lehetnek.
Míg egyeseknél a szőrszálak teljesen eltűnhetnek, addig mások esetében kisebb csökkenésről beszélhetünk a szőrmennyiség tekintetében.

Felhasználói értékelések és vélemények
,,A Tria lézer NAGYSZERŰ. Éppoly hatékony mint az orvosok által végzett professzionális szőreltávolító eljárások, de sokkal kényelmesebb."

,,A Tria otthon használható, lézeres szőrtelenítő készülék brilliánsan tervezett és kivitelezett.
Ez a figyelemreméltó lézer egyedülálló a maga nemében."

A bőrgyógyászok kapcsolatban állnak a Tria céggel, amely magába foglalja a konzultációt, a kutatást és/vagy a minimális befektetési érdekeltséget.
A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék egy új szintre viszi a simább és szebb bőr tekintetében.

Gyakori kérdések

-Melyik eszköz lehet jobb számomra, a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék vagy a Tria Beauty 4X lézeres szőrtelenítő készülék?
Mivel mindkét eszköz a Tria tulajdonában van és a lézerdiódás technológiával hosszantartó eredményeket érhet el, az Ön számára ideális eszköz meghatározásához tudni kell, hogy pontosan hol és hogyan szeretné a kezeléseket végezni.
A Tria Laser 4X a legfejlettebb eszközünk professzionális tulajdonságokkal, így olyan kezelést kaphat a feje búbjától a lába ujjadig, amit csak egy szakember tudna nyújtani.
Egyszerre több testrészt is kezelhet gyorsabb kezelési idővel és egy kibővített akkumulátor csomag segítségével.
A Tria Laser Precision a legkönnyebb és legkarcsúbb eszközünk, amelyet elsősorban a kisebb, érzékenyebb területek kezelésére fejlesztettek ki, mint például a hónalj és a bikinivonal környéke. Ideális a gyors kezelésekhez a kisebb, célzott területeken, amelyeket többnyire borotválna vagy gyantázna.

-Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket az arcomon?
Igen, a Hair Removal Laser Precision használható a nők arcszőrzetén (az orcától lefelé), a karcsú és könnyű kialakításának köszönhetően elsősorban a test ilyen típusú, kisebb, érzékenyebb területeire a legmegfelelőbb.
A férfiaknak nem tanácsos használniuk az eszközt az arcukon, a szőrzetük sűrűsége miatt.

-Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket a lábaimon?
Kifejezetten a kis területeken (mint például hónalj) végezhető gyors kezelésekre tervezték.
A nagyobb testrészek, mint például a lábak szőrtelenítésére erősen ajánlott a Tria Laser 4X használata.

-Mennyi ideig működik a gép egy felöltéssel?
Mindegyik Tria Laser Precision gép működése körülbelül 15-20 percig tart egy felöltéssel, ami a kezelés intenzitásától is függ.
Alkalmas a közepes vagy magas intenzitással végzett gyors kezelésekre a kisebb területeken, mint például a hónalj.

-Megfelelő a bőrtónusom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék használatához?
A Tria Laser Precision azok számára alkalmas, akik a kezelni kívánt részeken a világostól egészen a közepes árnyalatú bőrrel rendelkeznek.
 A sötétebb tónusú bőr túl sok lézerfényt nyelhet el, amely bőrsérülésekhez vezethet.
A beépített bőr szenzor meghatározza, hogy az otthon használható szőrtelenítő lézer megfelelő-e a bőrtónusának.
Megjegyzés: a bőr árnyalatai bizonyos területeken világosabbak vagy sötétebbek is lehetnek, mint máshol, így mindenképpen fontos a beépített bőrszenzor használata azoknál a felületeknél, amelyeket kezelni szeretne.

-Megfelelő a szőrszálaim színe a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék használatához?
A Hair Removal Laser Precisiont úgy tervezték, hogy a természetes világos barna vagy sötét testszőrzettel dolgozzon.
Mivel a Hair Removal Laser Precision a szőrben található sötét pigmenteket célozza meg, a világosabb szőrszínek mint a fehér, szőke, vörös vagy ősz nem nyelik el eléggé a lézer energiáját ahhoz, hogy a szőrtüsző működését megbéníthassa.
Megjegyzés: A szőrszálak színe a sötétebbtől a világosig változhat az egyes területeken, így mindenképp ellenőrizze le annak színét a kezelni kívánt területeknek.

-Miért kell borotválkoznom?
A Tria Hair Removal Laser Precision használata előtt mindenképpen javasolt a bőr megtisztítása.
A legjobb eredmény elérése érdekében kövesse a következő lépéseket:
Alaposan tisztítsa meg a kezelni kívánt felületet, távolítson el minden kozmetikumot és krémet arról a részről, amit kezelni szeretne.
(Ez hozzájárul a lézeres kezelés hatékonyságához, hogy a lézer jobban áthatolhasson a bőrön.)
Alaposan borotválja meg a kezelni kívánt részt.
Ez teszi lehetővé, hogy a lézeres kezelés hatékonyabb legyen, mivel a lézer a szőrszálak alatt, a szőrtüszők belsejében fejti ki hatását.
Egy hűvös, nyirkos anyaggal törölje át a bőrt, hogy minden borotvahabot vagy krémet eltávolítson, majd szárítsa meg a területet.
Kérjük vegye figyelembe: A gyantázás és a szőrszálak kitépése nem tanácsos a kezelés ideje alatt, mivel ezek mind szőrt távolítanak el a szőrtüszőből.
A szőrnek ott kell lennie a szőrtüszőben ahhoz, hogy a Hair Removal Precisionnel végzett kezelés hatékony legyen.

-Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket gyakrabban, mint minden második héten?
A legjobb eredmények elérése érdekében minden második héten ajánlott az eszköz alkalmazása.
Ez a kezelési protokoll optimális ahhoz, hogy a szőrtüszőket még megfelelő állapotban, a növekedési fázis idején célozza meg.
Az állandó/tartós eredmények érdekében egyszer kezelje a kijelölt területet minden második héten, legalább három hónapon keresztül, vagy egészen addig, míg a kívánt eredményeket el nem érte.
Az eredményeket a Wheeland tesztek bizonyítják.

-Mennyi idő után láthatom először a kezelés eredményeit?
Az első kezelés után: Alkalmanként néhány felhasználó enyhe pirosságot érzékelhet, ami 24 órán belül, gyorsan eloszlik.
Az első hónap után: Klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy mindössze két kezelés után 70%-al csökkent a szőrszálak mennyisége.
2-3 hónapos kezelés után: A visszanőtt szőr világosabbnak és vékonyabbnak tűnik.
Látható csökkenést vehet észre a visszanőtt szőr mennyiségében, különösen azokon a területeken, ahol a szőrnövekedés hajlamos sötétebbnek tűnni.
3 hónap kezelés után: A szőrtüszők, melyeket hatástalanított a Tria Hair Removal Laser Precision, többé nem fognak szőrt növeszteni.
Amennyiben szükséges, folytassa a Tria Laser Precision használatát a javulás érdekében, amíg a bőre kellően simává válik és megszabadulhat a borotválás és gyantázás közbeni végtelen bosszankodástól.

-Megoszthatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket másokkal?
A Tria Hair Removal Laser Precisiont személyes használatra tervezték, az érzékeny területek kezelésére.
Az eszköz másokkal történő megosztása nem ajánlott személyes higiéniai okokból.

-Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket a nemi szervek környékén?
Ne használja a Tria Hair Removal Laser Precisiont a nemiszervek környékén.
Ezeken a területeken a bőr sokkal érzékenyebb lehet, ezen kívül a bőrünk is sötétebb lehet és/vagy a szőrszálak is sűrűbben nőhetnek.
Az eszköz ezeken a területeken való használata komoly bőrsérüléseket okozhat.
A bikinivonalon használható a szőrtelenítő lézer, amely a szeméremszőrzet azon részét jelenti, amely látható lenne a fürdőruhán kívül.

-A tinédzser korú lányom használhatja a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket?
A Hair Removal Laser Precision 18 vagy annál fiatalabb korban történő használata nem tanácsos. Nem végeztek vizsgálatokat azzal kapcsolatban, hogy a gyerekek bőrén milyen hatása lehet az eszköznek, így az komoly sérüléseket is okozhat.

-Használhatom a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket a tetovált területeken?
Nem.
Ne használja a Tria Laser Precision készüléket bőrének azon a részén, amelyek sötétebbek, mint az átlagos bőrtónusa: tetoválások, sötétbarna, fekete foltok (mint például szeplő, anyajegy, májfolt).
A sötét bőr túl sok lézerfényt szívhat magába, ami károsíthatja a bőrt.

A csomag tartalma:
1 db készülék
1 db akkumulátor töltő adapter
1 db használati útmutató (nemzetközi)
1 db használati útmutató magyar

A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.


Ezt értékeled: Tria Beauty Hair Removal Laser Precision Dove lézeres szőrtelenítő készülék Blossom 3660B
Értékelés
Vélemény
Becenév

Elérhető már Magyarországon is a népszerű egyesült államokbeli világmárka, az otthoni kozmetikai gép gyártó a TRIA!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében!

Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.

Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Szélesség:
15 cm
Magasság:
22 cm
Súly:
0.552 g
Hossz:
9 cm
  • További információ
Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Szélesség:
15 cm
Magasság:
22 cm
Súly:
552 g
Hossz:
9 cm