SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép

SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép

RBSSPUREFIT
nincs raktáron
RRP: 199 990 Ft
129 999 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket. Ismerje meg a SmoothSkin Pure Fit IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ

Korlátlan villanás, hipergyors (60-130 villantás/perc), 3 üzemmód, intelligens gép, 10 fokozat, érzékeny bőr, precíziós fej, FDA  minősítés, ez a SmoothSkin PURE 2021-es modellje! Igazi prémium kategória azoknak akik a legjobb IPL gépet szeretnék társuknak otthoni kezeléseik során. A készülék prémium anyagok felhasználásával és a környezetvédelmet szem előtt tartva fenntartható technológiával készül a lebomló és újra hasznosítható csomagolásával együtt.

A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkájának*:

Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.

A legerősebb IPL szőrtelenítő készülék a piacon***.

A nők 96%-a ajánlaná a SmoothSkin Pure készüléket annak, aki szeretné csökkenteni a nem kívánatos szőrzetet****.

Egyedüli FDA minősített technológia a legmagasabb hatékonyságért.

 

*: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről

**: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket

***: a vezető versenytársakhoz viszonyítva

****: egy erkölcsileg elfogadott klinikai tanulmány alapján

A SmoothSkin korábbi IPL modelljei már számos díjat, elismerést szereztek az utóbbi években, de a kemény munka nem állt meg. Minden, amit létrehoznak a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhető, napjaink leginnovatívabb IPL technológiáját alkalmazzák nem véletlenül, hiszen a márka fő célja, hogy ők készítsék a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban.

Miben más ez a készülék mint a többi?

A beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak és a 10 fokozatnak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.

A SmoothSkin Pure Fit IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL:

 

A készülék automata tovább fejlesztett bőr - bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár a sötétebb, napbarnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.

Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle" mód is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.

A SmoothSkin Pure Fit készülék, korlátlan villantásra képes, mely azt jelenti, hogy nem kell benne soha villanófejet/ lámpát cserélni.

Egyedülálló technológiája a „Detect" és "SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”

A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónust megvizsgálva, mindig az Ön számára legideálisabb erősséggel villantja a készülék, így biztosak lehetünk abban, hogy maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.

Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.

A készülék technológiájának köszönhetően a legtöbb bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem, ezen kívül nagyon világos szőrzeten sem alkalmazható.

SmoothSkin Pure Fit a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a percenkénti villanásszáma elérheti a 130-at, ami már vetekszik néhány profi kozmetikai IPL géppel. Gyakorlatban a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével néhány perc alatt végezhetünk!

 

Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint!

Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusához legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Nyugodtan rábízhatja magát a készülékre, mert ez a funkció az egész testen működik!

 

A gép használatához semmilyen védőfelszerelésre, vezető gélre nincs szükség. A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával viheti, akár nyaralások, utazások alkalmával is.

 

Teste szinte bármely pontján használható, az arctól kezdve egészen a lábujjakig, az újonnan kifejlesztett precíziós fejjel a kisebb területek kezelése még egyszerűbbé és hatékonyabbá vált!

Stamp és Glide kezelési módszerek:

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és a nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.

 

Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrre, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hát, mellkas.

 

Stamp üzemmód: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy a bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készülékre a precíziós fejet, majd a bőrre helyezett készüléken nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

 

Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz:

Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.

 

A SmoothSkin Pure Fit IPL egyszerű használata:

  • Használat előtt borotválja le a kezelni kívánt területet (minden látható szőrszálat a kezelés előtt kb. 24 órával távolítsa el). A bőr felszínén maradt szőrszálak károsíthatják a készülék elejét, és káros reakciókat okozhatnak.
  • Tisztítsa és szárítsa meg a területet.
  • Kapcsolja be a készüléket. Az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót.
  • Intelligens bőrérzékelő, érzékelés és beállítás: A SmoothSkin Pure Fit két egyedülálló, kifinomult bőr tónusérzékelővel rendelkezik, amelyek a kezelőablak két oldalán helyezkednek el. A kezelés során az érzékelők folyamatosan aktívak, a megfelelő bőrszínt keresik.
  • Ha a két bőrtónus érzékelő NEM érzékel érvényes bőrszínt, akkor a készülék nem fog villantani. A készülék csak akkor érzékeli a megfelelő bőrtónust, ha mindkét bőr tónusérzékelőt (a kezelőablak mindkét oldalát) a bőrre nyomják.

A kezelés:

Nyomja a készüléket a kezelendő területhez. Győződjön meg róla, hogy az érvényes bőrtónus látható a teljesítménykijelzőn (POWER BAR).

Nyomja meg az aktiváló gombot. A készülék villan, és melegséget fog érezni. A villanási fény narancssárga/vörös színű. Ez normális, nem kell aggódnia.

Helyezze át a készüléket a következő kezelendő területre, és így haladjon tovább.

Győződjön meg róla, hogy a teljes területet kezelte, de ne kezelje ugyanazt a területet kétszer (átfedéses villantással).

SmoothSkin Pure Fit kezelési üzemmódok:

Az Intenzív üzemmód bekapcsolásával a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. Természetesen itt is minden egyes villanás leadása előtt érzékeli a bőrszenzor a biztonságosan megengedett maximális teljesítmény leadását. A makacs területek kezeléséhez ajánlott az Intenzív üzemmód, ahol erősebben és sűrűbben nőnek a szőrszálak (pl. hónalj, bikini vonal).

 

A Gentle, azaz a Gyengéd üzemmódot akkor javasoljuk, ha az Intenzív üzemmódot túl fájdalmasnak érzi. A Gyengéd üzemmódban a teljesítmény alacsonyabb, vagyis az intenzitási szint csökken.

 

Gyors üzemmód a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb), ahol ritkábban nőnek a szőrszálak, vagy ahol gyorsan szeretné elvégezni a kezelést. Illetve, utókezelésnél is ebben az üzemmódban javasolt használni a készüléket (amikor már letelt a 12 hetes kezdeti időszak).

 

A készülék bekapcsolását követően az alapértelmezett üzemmód az Intenzív üzemmód. Az üzemmód megváltoztatása a fő be/kikapcsoló gomb alatt található üzemmód gomb megnyomásával lehetséges.

 

A három üzemmódon felül lehet még választani a Glide és a Stamp mód közül is. A Glide módban automatikusan villant a készülék, ha megfelelően érintkezik a kezelőfej a bőrrel. Ez a mód a nagyobb felületek kezelésére javasolt, hiszen így még a láb vagy a kar kezelése is pár perc alatt elvégezhető. A Stamp módban pedig a gomb megnyomásával egy villanás történik. A Stamp mód kisebb felületek kezelésére alkalmas, mint pl. az arc, hónalj, bikini vonal.

Garancia:

A készülék normál használata esetén 2 év. A termék higiéniai termék, fogyasztóvédelmi szempontból a 14 napos elállás nem érvényes rá.

Ezt értékeled: SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámú szőrtelenítő gép
Értékelés
Vélemény
Becenév
Szélesség:
16 cm
Magasság:
16 cm
Súly:
1.5 g
Hossz:
27 cm
  • További információ
Szélesség:
16 cm
Magasság:
16 cm
Súly:
1500 g
Hossz:
27 cm