SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép
SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép
SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép
SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép
SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép
SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép
SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép

SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép

RBSSBAREFIT
nincs raktáron
RRP: 109 990 Ft
78 999 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

SmoothSkin BARE FIT IPL, 2021 az első korlátlan villanásszámú, FDA minősítésű, ultragyors, emelt hatásfokú, szőrtelenítő gép

 • Részletes leírás
 • Értékelés
 • További információ

KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, Erős 15-18J, Precíziós fej, DUPLA bőrszenzor, FDA minősítés ez a SmoothSkin BARE FIT 2021!

 

A többszörös díjnyertes rendkívül népszerű SmoothSkin BARE+ 2021-es továbbfejlesztett készüléke a BARE FIT! A mérnökök meghagyták a népszerű funkciókat és terveztek a géphez egy precíziós fejet aminek a segítségével a kisebb területek kezelése sokkal könnyebb sőt akár már az ujjainkat is szőrteleníthetjük. Újdonság még az FDA orvosi minősítése a készüléknek, továbbá mindez a fenntarthatóság jegyében készül a 30 éves dél-walesi Cyden Limitedtől!

 

A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkának*:

Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.

Átlagosan 73%-al kevesebb szőr***.

Egyszerű működés: Egy érintéses működés a Stamp üzemmóddal kis területek kezeléséhez vagy Glide üzemmód a nagyobb területekhez.

FDA minősített.

A leggyorsabb IPL termék a piacon****.

  

*: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről

**: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket

***: 12 hét után a lábakon

****: a saját árkategóriájában (<74.000 Ft)

 

Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés?

SmoothSkin Bare Fit készülékkel igen!

 

A készülék jelenleg a világ egyik leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!

  

A Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal i is rendelkező gépét a Bare-t.

 

Bare+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.

 

A CyDen Limited a Bare FIT készüléket egy precíziós fejjel kiegészíve alkotta meg, mely még hatékonyabbá teszi a már amúgyis rendkívül népszerű készüléket. A kiegészítő fej segitségével az eddig nem vagy csak nagyon nehezen kezelhető kisebb területek pld az újjak szőrtelenítése is megoldható, mely még nagyobb rugalamasságot biztosít minden felhasználójának.

 

Miért a SmoothSkin termékét válassza:

 

A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, napjainkban több mint 27 országban van már jelen, minket is beleértve. Évente több mint 1 millió készüléket értékesít.

 A készülékeket az angliai Dél-Walesben fejlesztik és gyártják. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkban talál.

 Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett ki Önnek.

 

 A készülékről:

 

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:

A SmoothSkin Bare Fit rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.

 

Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése, mint például a lábszár + comb + bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

  

Korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán!

  

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.

  

A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

 

 ** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék.

  

Kétféle kezelési mód közül választhat:

 

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.

  

Glide, vagyis simításos szőrtelenítés

  

Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

  

Stamp, vagy rányomásos kezelések

  

Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.

 

Hogyan használjuk a Bare Fit IPL gépet:

 

A SmoothSkin Bare Fit készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos:

A SmoothSkin Bare Fit -nél egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

  

Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.

 

Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt.

Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

Az arcon és egész testén biztonságosan használható

A precíziós fejnek köszönhetően a legkisebb területektől kezdve a legérzékenyebb területeken át egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.

 

Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják:

A Smoothskin Bare Fit úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.

Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos.

Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:

 • használata fájdalommentes
 • biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
 • tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
 • szinte bármely testrészen alkalmazható
 • a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
 • a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
 • ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
 • 2 üzemmód: rányomásos és simításos módszerrel is használható
 • klinikailag tesztelt

A SmoothSkin Bare Fit használata:

A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül 1 nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.

A SmoothSkin Bare Fit használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.

A SmoothSkin Bare Fit biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét. A precíziós fejnek köszönhetően a kisebb, nehezebben kezelhető területeket (ujjak,lábujjak) is könnyedén lehet kezelni.

Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.

SmoothSkin Bare Fit készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare Fit használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 96%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare Fit készüléket másoknak is.

A SmoothSkin Bare Fit legfontosabb technikai jellemzői:

 • Ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
 • Folyamatos működés és egyes működés
 • Max kimeneti teljesítmény: 4-6J / cm2
 • Kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
 • Megfelel a IEC 60335-1:2010, IEC 60335-2-23:2003, IEC 60601-11:2015, IEC 60601-1:2005, IEC 60601-2-57:2011, IEC 60601-1-6:2010, IEC 62366-1:2015, IEC 62304:2006, C22.2 No 60601-1:2008 and 2014, ANSI/AAMI ES 60601-1:2015 + AMS vonatkozó szabályoknak

Környezetvédelem:

A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.

Garancia:

FIGYELEM! A készülék normál használata esetén 2 évgarancia biztosított! Higiéniai termék! Fogyasztóvédelmi szempontból a 14 napos visszaküldés nem érvényes rá!felbontás után.

Ezt értékeled: SmoothSkin Bare BAREFIT IPL korlátlan villanásszámú ultragyors szőrtelenítő gép
Értékelés
Vélemény
Becenév
Szélesség:
16 cm
Magasság:
10 cm
Súly:
1 g
Hossz:
27 cm
 • További információ
Szélesség:
16 cm
Magasság:
10 cm
Súly:
1000 g
Hossz:
27 cm