GSD DEESS GP590E korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő 3in1
GSD DEESS GP590E korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő 3in1
GSD DEESS GP590E korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő 3in1

GSD DEESS GP590E korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő 3in1

GSDGP590E
nincs raktáron
189 990 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, 3in1, szuper gyors, automata villantások, akne kezelő és bőrfiatalító lámpa, egyedi Icy Cool hűtő technológia

 • Részletes leírás
 • Értékelés
 • További információ
 • Márkáról

3in1 Korlátlan villantás, 5 fokozat, 18J, szuper gyors, automata villanások (gomb lenyomás nélkül), Icy cool bőrhűtő funkció, Akne kezelő és bőrfiatalító a maximális hatásfokú kezelésekhez. 
A Professzionális kozmetikai gép gyártó GSD DEESS legújabb, 2019-es 3in1 készüléke korlátlan villantással extrákkal és egyedi formavilágával, megérkezett.

Miért válassza a legújabb 2019-es DEESS 3in1 készülékünket?

Egyetlen készülékkel elvégezhető a tartós szőrtelenítés, bőrfiatalítás és akne kezelés!
Míg más készülékek esetében pár évre elegendő villanásszám érhető el, a DEESS legújabb készüléke korlátlan villantású, így az egész család élvezheti hosszú távon a szépségápolási kezeléseket egyetlen készülékkel.

A nagyobb és a kisebb felületek kezelése is pillanatok alatt elvégezhető a szuper gyors technológiának (0,9mp/ villantás) automata vilantásoknak köszönhetően (gomb lenyomása nélküli), valamint egy egyedülálló Icy Cool hűtő funkciót is építettek a készülékbe, segitségével még az érzékeny bőrűek is bátran, maximális fokozaton használhatják a készüléket!  

Kinek ajánljuk a DEESS legújabb legkomplexebb készülékét?

 1. Szőrtelenítés: azon személyeknek ajánljuk, akik szuper gyors és hatékony IPL készülékre vágynak, tele praktikus megoldásokkal és hosszú távra terveznek.
 2. Bőrfiatalítás: akik feszesebb bőre vágynak, az arcukon megjelentek már az öregedés első jelei, finom vonalak, ráncok, vagy a bőrük rugalmatlan.
  Látható már sötétebb folt az arcon, a bőr ellenálló képessége alacsony.
 3. Akne kezelés: akik bőre zsíros, gyulladt, pattanásaik vannak, kialakult már az enyhe vagy közepes akné. 

GSD DEESS professzionális márka hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki.
(A GP590-es modell újítása például az egyedi fejlesztésű Icy Cool hűtő technológia.)
A vállalat több mint 110.000 terméket értékesített az elmúlt évben, és majdnem az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket.
A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon.

A DEESS 3 in 1 tartós szőrtelenítő, bőrfiatalító és akne kezelő készülék legfontosabb tulajdonságai:

 • Gazdaságos: korlátlan villanásszám - továbbfejlesztett lámpa és chip program
 • Szuper gyors: 0,9mp/perc
 • 5 fokozatú intenzitási szint
 • LCD kijelző egyszerű használat érdekében
 • 3 könnyedén cserélhető filter biztosítja a tökéletes szépségápolást
 • ICY COOL egyedüli hűtés technológia, a hatékonyság tovább fokozható, kíméletes még az érzékeny bőrűekkel is
 • Továbbfejlesztett bőrérzékelő szenzor és UV szűrő a nagyobb biztonság érdekében
 • Nagy kezelőfelület 3,1 cm2, automatikus villantások üzemmód (gomb lenyomás nélküli), akár 15 perc alatt elvégezhető a teljes szőrtelenítés!
 • Glide (csúsztatott) és stamp (koncentált) üzemmódok, kisebb és nagyobb területekre is ideális
 • Legerősebb DEESS IPL modell: erőssége 18J/villantás
 • Villanásszám percenként: 60-67/perc
 • Elegáns készülék, tartó állvánnyal

A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban, már több mint 20 éve.
Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól.
Egyike a professzionális, biztonságos, hatékony és fájdalommentes kezelésnek.

Egyedüli fejlesztés, ÚJDONSÁG az IPL gépek között: GSD 

Ezt értékeled: GSD DEESS GP590E korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő 3in1
Értékelés
Vélemény
Becenév

2001-ben alapították a GSD (Global Skin Dermatologist) anyavállalatot, amely azóta vezető márkává nőtte ki magát az egészségügyi-esztétikai szépségápolási iparágazatban. Szélesspektrumú választéka közé tartozik egyaránt a professzionális és az otthoni használatra fejlesztett szépségápolási készülékek. A GSD leányvállalata a DEESS (Differ Esthetic Style), amely az otthon használható készülékekre specializálódott.

A Differ Esthetic Style vállalat olyan modern termékekre koncentrál, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú kezeléseket akár otthon is. Elsősorban villanófényes (IPL) technológiájú szőrtelenítő készülékeket gyártanak, de kiemelkedő még ezen kívül - és szintén nagy hangsúlyt fektetnek - a bőrmegújító, arckezelő termékek is.

Több mint 300 alkalmazottal és évi 30%-os árbevétel növekedéssel, GSD vállalat már több mint 120 ország piacán értékesíti termékeit. Termékskálája nagyon széleskörű, a szépségápolási ipar csaknem összes ágazatában megtalálható. Sokszínűségét az is alátámasztja, hogy különböző területekre specializálódott, orvosi spa-k, bőrgyógyászok, egészségügyi szakértők számára valamint, professzionális és otthoni használatra is fejleszt ki készülékeket. Olyan termékekkel bővítették ki kínálatukat az elmúlt évek során, amelyek megoldásokat nyújtanak mindenféle esztétikai és egészségügyi kezelésekre, például akne kezelés, tartós szőrtelenítés, bőrfiatalítás- és feszesítés, test kontúrozás, ránctalanítás, valamint bőrpigment, pikkelysömör elhalványítás, seb- és akne kezelés, tetoválás lézeres eltávolítása, arcfeltöltés, pigment eltávolítás. Több termékük is rendelkezik FDA és CFDA jóváhagyással, természetesen egészségügyi CE engedéllyel és megfelelnek az ISO 13485 előírásoknak.

A vállalati értékrend csúcsán a minőség és a vásárlói elégedettség áll, ennek érdekében a GSD vállalat elkötelezett aziránt, hogy a magas minőségű egészségügyi-esztétikai termékeit a lehető legkorszerűbb technológiával biztosítsák. A GSD gyár nemcsak a jelenlegi legjobb megoldásokra összpontosít, hanem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a szépségápolási iparág fejlődéséhez hozzájáruljanak, ezeket az áttöréseket innovatív koncepciókkal segítik, így számos kísérletet, képzést és kutatást is menedzselnek és támogatnak. A vállalat alapvető feladatának tekinti a lehető legnagyobb ütemű fejlődést, így nem véletlenül szentelik árbevételük 15%-t kutatásra és fejlesztésre.

Szélesség:
14.5 cm
Magasság:
28.5 cm
Súly:
0.95 g
Hossz:
18.5 cm
 • További információ
Szélesség:
14.5 cm
Magasság:
28.5 cm
Súly:
950 g
Hossz:
18.5 cm