GSD DEESS GP590 korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő
GSD DEESS GP590 korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő
GSD DEESS GP590 korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő
GSD DEESS GP590 korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő

GSD DEESS GP590 korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő

GSDGP590
nincs raktáron
174 990 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő, ICY-COOL Bőrhűtő technológia, szuper gyors, automata villantások, LCD kijelző

 • Részletes leírás
 • Értékelés
 • További információ
 • Márkáról

Korlátlan villantás, Automata villantások (gomb lenyomása nélküli), ICY-COOL bőrhűtő, Szuper gyors (0,9mp/villantás), 5 fokozat, LCD kijelző, erős 18J, a maximális hatásfokú kezelésekhez.
A Professzionális kozmetikai gép gyártó GSD DEESS legújabb, 2019-es IPL készüléke korlátlan villantással extrákkal, egyedi formavilágával, megérkezett.

Miért válassza a legújabb 2019-es DEESS IPL készülékünket?
A készülékkel soha eddig nem tapasztalt kényelemmel végezhetőek el a kezelések! Míg máskészülékek esetében pár évre elegendő villanásszám érhető el, a DEESS legújabb készüléke KORLÁTLAN VILLANÁSÚ, így akár egy életen át élvezheti szégápolási kezeléseit egyetlen készülékkel.

A nagyobb és a kisebb felületek kezelése is pillanatok alatt elvégezhető a SZUPER GYORS technológiának (0,9mp/ villantás), az AUTOMATA vilantásoknak (gomb lenyomása nélküli), és egy egyedülálló Icy Cool hűtő funkciónak köszönhetően.
A funkció segitségével még az érzékeny bőrűek is bátran, maximális fokozaton használhatják a készüléket!

Kinek ajánljuk a GSD DEESS legújabb szőrtelenítő készüléket? 
Azon személyeknek ajánljuk, akik a legújabb és legmodernebb szőrtelenítési technológiákra, szuper gyors, kényelmes és hatékony IPL készülékre vágynak.

Bővíthető modell: Akne, Bőrfitalaító lámpák későbbi beszerzésével ezek a kezelések is elérhetőek a készülékkel. 

Ki áll a GSD DEESS márka hátterében:

GSD egy professzionális kozmetikai gép gyártó vállalat, melynek az otthoni fejlesztései kerülnek ki DEESS márkanéven.
A vállalat hátterében alapvetően egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki.
(A GP590-es modell újítása például az egyedi fejlesztésű Icy Cool hűtő technológia.) A vállalat több mint 210.000 terméket értékesített az elmúlt évben, az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket.
A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon.

A DEESS GP 590 tartós szőrtelenítő készülék legfontosabb tulajdonságai:

 • Gazdaságos: korlátlan villanásszám - továbbfejlesztett lámpa és chip program
 • Szuper gyors: 0,9mp/perc
 • 5 fokozatú intenzitási szint
 • LCD kijelző egyszerű használat érdekében
 • ICY COOL

OLyan egyedüli hűtés technológia, a hatékonyság tovább fokozható, kíméletes még az érzékeny bőrűekkel is.

 • Továbbfejlesztett bőrérzékelő szenzor és UV szűrő a nagyobb biztonság érdekében
 • Nagy kezelőfelület 3,1 cm2, automatikus villantások üzemmód (gomb lenyomás nélküli), akár 15 perc alatt elvégezhető a teljes szőrtelenítés!
 • Glide (csúsztatott) és stamp (koncentált) üzemmódok, kisebb és nagyobb területekre is ideális
 • Legerősebb DEESS IPL modell: erőssége 18J/villantás
 • Villanásszám percenként: 60-67/perc
 • Elegáns készülék, tartó állvánnyal

A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban, már több mint 20 éve.
Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól.
Egyike a professzionális, biztonságos, hatékony és fájdalommentes kezelésnek.

Egyedüli fejlesztés, ÚJDONSÁG az IPL gépek között:
GSD DEESS GP590 egy egyedülálló fejlesztéssel (Icy Cooling System), hűtési technológiával rendelkezik a valóban fájdalom mentes kezelésekért!
Gombnyomásra be és kikapcsolható, a kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt.
A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

Villanófényes szőrtelenítés:
A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós/végleges eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül.
A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrt.

Az IPL kezelés során a készülék fényimpulzusokat bocsát ki, amely a szőrszálakban hővé alakulnak át és ezzel elpusztítják a szőrt.
Majd elgyengülnek, kihullanak a szőrszálak és nem növekednek tovább.
A készülék rendszeres használatával megakadályozzák a szőrszálak újjáéledését.

 
Ezt értékeled: GSD DEESS GP590 korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő
Értékelés
Vélemény
Becenév

2001-ben alapították a GSD (Global Skin Dermatologist) anyavállalatot, amely azóta vezető márkává nőtte ki magát az egészségügyi-esztétikai szépségápolási iparágazatban. Szélesspektrumú választéka közé tartozik egyaránt a professzionális és az otthoni használatra fejlesztett szépségápolási készülékek. A GSD leányvállalata a DEESS (Differ Esthetic Style), amely az otthon használható készülékekre specializálódott.

A Differ Esthetic Style vállalat olyan modern termékekre koncentrál, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú kezeléseket akár otthon is. Elsősorban villanófényes (IPL) technológiájú szőrtelenítő készülékeket gyártanak, de kiemelkedő még ezen kívül - és szintén nagy hangsúlyt fektetnek - a bőrmegújító, arckezelő termékek is.

Több mint 300 alkalmazottal és évi 30%-os árbevétel növekedéssel, GSD vállalat már több mint 120 ország piacán értékesíti termékeit. Termékskálája nagyon széleskörű, a szépségápolási ipar csaknem összes ágazatában megtalálható. Sokszínűségét az is alátámasztja, hogy különböző területekre specializálódott, orvosi spa-k, bőrgyógyászok, egészségügyi szakértők számára valamint, professzionális és otthoni használatra is fejleszt ki készülékeket. Olyan termékekkel bővítették ki kínálatukat az elmúlt évek során, amelyek megoldásokat nyújtanak mindenféle esztétikai és egészségügyi kezelésekre, például akne kezelés, tartós szőrtelenítés, bőrfiatalítás- és feszesítés, test kontúrozás, ránctalanítás, valamint bőrpigment, pikkelysömör elhalványítás, seb- és akne kezelés, tetoválás lézeres eltávolítása, arcfeltöltés, pigment eltávolítás. Több termékük is rendelkezik FDA és CFDA jóváhagyással, természetesen egészségügyi CE engedéllyel és megfelelnek az ISO 13485 előírásoknak.

A vállalati értékrend csúcsán a minőség és a vásárlói elégedettség áll, ennek érdekében a GSD vállalat elkötelezett aziránt, hogy a magas minőségű egészségügyi-esztétikai termékeit a lehető legkorszerűbb technológiával biztosítsák. A GSD gyár nemcsak a jelenlegi legjobb megoldásokra összpontosít, hanem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a szépségápolási iparág fejlődéséhez hozzájáruljanak, ezeket az áttöréseket innovatív koncepciókkal segítik, így számos kísérletet, képzést és kutatást is menedzselnek és támogatnak. A vállalat alapvető feladatának tekinti a lehető legnagyobb ütemű fejlődést, így nem véletlenül szentelik árbevételük 15%-t kutatásra és fejlesztésre.

Szélesség:
14.5 cm
Magasság:
28.5 cm
Súly:
0.95 g
Hossz:
18.5 cm
 • További információ
Szélesség:
14.5 cm
Magasság:
28.5 cm
Súly:
950 g
Hossz:
18.5 cm