GSD DEESS GP586UE NEW IPL szőrtelenítő 3in1 korlátlan villanás
GSD DEESS GP586UE NEW IPL szőrtelenítő 3in1 korlátlan villanás
GSD DEESS GP586UE NEW IPL szőrtelenítő 3in1 korlátlan villanás

GSD DEESS GP586UE NEW IPL szőrtelenítő 3in1 korlátlan villanás

GSDGP586UE
nincs raktáron
129 990 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!
175.7 Ft / g

GSD DEESS GP586-os népszerű 3in1 modellje megújult: Korlátlan villanást, Automata villantás funkciót (gomb lenyomása nélkül), bőrfiatalító és akne kezelő fejeket is kapott, mindezt egy erős, hatékony és ráadásul cserélhetőek a lámpák a készülékben!

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

GSD DEESS GP586-os népszerű 3in1 modellje megújult:

Korlátlan villanást, Automata villantás funkciót (gomb lenyomása nélkül), bőrfiatalító és akne kezelő fejeket is kapott, mindezt egy erős, hatékony és ráadásul cserélhetőek a lámpák a készülékben!

A modell 5 fokozattal rendelkezik és 13J energiával ami minden kezelésre elegendő az arctól egészen a lábujjunkig.
Az eredeti GSD DEESS termékre, 2 év extra kényelmi garanciát adunk.

Ez a készülék 2020-as frissitett modell, mellyel szőrtelenítő módban 7-12 kezelést követően 90%-os szőrzetcsökkenés tapasztalható, mely kategóriájában az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb.

3 az 1-ben: tartós/végleges szőrtelenítés, ránctalanítás, akne kezelés
A nemzetközi hírű és elismert GSD (Global Skin Dermatologist) DEESS vállalat innovatív és egyedülálló készülékével elvégezhető mindenféle bőrápolás, a végleges szőrtelenítéstől kezdve a bőröregedésgátláson át, az akne kezelésig.

A készülék titka abban rejlik, hogy három különböző fejjel rendelkezik, melyet egyszerűen lehet cserélni, így ez az egyetlen készülék a magas villantás számával az egész család kedvenc szépségápolási barátjává válhat.

A GSD DEESS professzionális márka, melynek hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki.

A vállalat több mint 250.000 terméket értékesített az elmúlt évben, valamint szinte az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket.
A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási iparban.

Miért válassza a DEESS készülékünket?
Az otthoni szépségápolási szektorban szinte nincs ehhez hasonló komplex készülék, amely egyetlen készülékkel végez villanófényes szőrtelenítést, akne kezelést és bőrfiatalítást.

A készülék lámpái immár Korlátlan villanásszámmal rendelkeznek (a tartozék fényterápiás lámpák is) amellyel igen csak kiemelkedik a piacon kapható készülékekkel szemben.
Így több személy kezelésére is van lehetőség, az egész család számára egy remek befektetés a gyulladt pattanásokkal küzdő tinédzserektől kezdve, a tartós szőrtelenségre vágyókon át, egészen a fiatalabb bőrért epekedőkig.

A lámpák felülete 3,1 cm2, így nagyon gyorsan elvégezhetők a kezelések.

Használata rendkívül kényelmes az ergonomikus designnak köszönhetően, még a nehezen hozzáférhető területeken is könnyedén végezheti el a kezeléseket.

Ezt értékeled: GSD DEESS GP586UE NEW IPL szőrtelenítő 3in1 korlátlan villanás
Értékelés
Vélemény
Becenév

2001-ben alapították a GSD (Global Skin Dermatologist) anyavállalatot, amely azóta vezető márkává nőtte ki magát az egészségügyi-esztétikai szépségápolási iparágazatban. Szélesspektrumú választéka közé tartozik egyaránt a professzionális és az otthoni használatra fejlesztett szépségápolási készülékek. A GSD leányvállalata a DEESS (Differ Esthetic Style), amely az otthon használható készülékekre specializálódott.

A Differ Esthetic Style vállalat olyan modern termékekre koncentrál, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú kezeléseket akár otthon is. Elsősorban villanófényes (IPL) technológiájú szőrtelenítő készülékeket gyártanak, de kiemelkedő még ezen kívül - és szintén nagy hangsúlyt fektetnek - a bőrmegújító, arckezelő termékek is.

Több mint 300 alkalmazottal és évi 30%-os árbevétel növekedéssel, GSD vállalat már több mint 120 ország piacán értékesíti termékeit. Termékskálája nagyon széleskörű, a szépségápolási ipar csaknem összes ágazatában megtalálható. Sokszínűségét az is alátámasztja, hogy különböző területekre specializálódott, orvosi spa-k, bőrgyógyászok, egészségügyi szakértők számára valamint, professzionális és otthoni használatra is fejleszt ki készülékeket. Olyan termékekkel bővítették ki kínálatukat az elmúlt évek során, amelyek megoldásokat nyújtanak mindenféle esztétikai és egészségügyi kezelésekre, például akne kezelés, tartós szőrtelenítés, bőrfiatalítás- és feszesítés, test kontúrozás, ránctalanítás, valamint bőrpigment, pikkelysömör elhalványítás, seb- és akne kezelés, tetoválás lézeres eltávolítása, arcfeltöltés, pigment eltávolítás. Több termékük is rendelkezik FDA és CFDA jóváhagyással, természetesen egészségügyi CE engedéllyel és megfelelnek az ISO 13485 előírásoknak.

A vállalati értékrend csúcsán a minőség és a vásárlói elégedettség áll, ennek érdekében a GSD vállalat elkötelezett aziránt, hogy a magas minőségű egészségügyi-esztétikai termékeit a lehető legkorszerűbb technológiával biztosítsák. A GSD gyár nemcsak a jelenlegi legjobb megoldásokra összpontosít, hanem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a szépségápolási iparág fejlődéséhez hozzájáruljanak, ezeket az áttöréseket innovatív koncepciókkal segítik, így számos kísérletet, képzést és kutatást is menedzselnek és támogatnak. A vállalat alapvető feladatának tekinti a lehető legnagyobb ütemű fejlődést, így nem véletlenül szentelik árbevételük 15%-t kutatásra és fejlesztésre.

Szélesség:
26 cm
Magasság:
12 cm
Súly:
0.74 g
Hossz:
21 cm
  • További információ
Szélesség:
26 cm
Magasság:
12 cm
Súly:
740 g
Hossz:
21 cm