GSD DEESS GP586U NEW 2020 IPL szőrtelenítő korlátlan villanás
GSD DEESS GP586U NEW 2020 IPL szőrtelenítő korlátlan villanás
GSD DEESS GP586U NEW 2020 IPL szőrtelenítő korlátlan villanás

GSD DEESS GP586U NEW 2020 IPL szőrtelenítő korlátlan villanás

GSDGP586U
nincs raktáron
99 990 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!
135.1 Ft / g

GSD DEESS GP586-os népszerű modellje megújult: Korlátlan villanást, Automata villantás (gomb lenyomása nélkül) funkciót kapott, mindezt egy erős, hatékony, ráadásul cserélhető lámpás készülékekben! A modell 5 intenzitás fokozattal és 13J energia leadással rendelkezik, ami minden kezelésfajtára elegendő az arctól egészen a lábujjunkig.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Erre az eredeti GSD DEESS termékre, 2 év extra kényelmi garanciát adunk.
Ez a készülék 2020-as frissített modell, mellyel szőrtelenítő módban 7-12 kezelést követően 90%-os szőrzetcsökkenés tapasztalható, mely kategóriájában az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb.

A készülék immmár korlátlan villanással rendelkezik, mely magas villantás számával akár az egész család kedvenc szőrtelenítő készülékévé válhat.

A GSD DEESS professzionális márka hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki.
A vállalat több mint 250.000 terméket értékesített az elmúlt évben, és majdnem az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket.

A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon. 

 

Ezt értékeled: GSD DEESS GP586U NEW 2020 IPL szőrtelenítő korlátlan villanás
Értékelés
Vélemény
Becenév

2001-ben alapították a GSD (Global Skin Dermatologist) anyavállalatot, amely azóta vezető márkává nőtte ki magát az egészségügyi-esztétikai szépségápolási iparágazatban. Szélesspektrumú választéka közé tartozik egyaránt a professzionális és az otthoni használatra fejlesztett szépségápolási készülékek. A GSD leányvállalata a DEESS (Differ Esthetic Style), amely az otthon használható készülékekre specializálódott.

A Differ Esthetic Style vállalat olyan modern termékekre koncentrál, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú kezeléseket akár otthon is. Elsősorban villanófényes (IPL) technológiájú szőrtelenítő készülékeket gyártanak, de kiemelkedő még ezen kívül - és szintén nagy hangsúlyt fektetnek - a bőrmegújító, arckezelő termékek is.

Több mint 300 alkalmazottal és évi 30%-os árbevétel növekedéssel, GSD vállalat már több mint 120 ország piacán értékesíti termékeit. Termékskálája nagyon széleskörű, a szépségápolási ipar csaknem összes ágazatában megtalálható. Sokszínűségét az is alátámasztja, hogy különböző területekre specializálódott, orvosi spa-k, bőrgyógyászok, egészségügyi szakértők számára valamint, professzionális és otthoni használatra is fejleszt ki készülékeket. Olyan termékekkel bővítették ki kínálatukat az elmúlt évek során, amelyek megoldásokat nyújtanak mindenféle esztétikai és egészségügyi kezelésekre, például akne kezelés, tartós szőrtelenítés, bőrfiatalítás- és feszesítés, test kontúrozás, ránctalanítás, valamint bőrpigment, pikkelysömör elhalványítás, seb- és akne kezelés, tetoválás lézeres eltávolítása, arcfeltöltés, pigment eltávolítás. Több termékük is rendelkezik FDA és CFDA jóváhagyással, természetesen egészségügyi CE engedéllyel és megfelelnek az ISO 13485 előírásoknak.

A vállalati értékrend csúcsán a minőség és a vásárlói elégedettség áll, ennek érdekében a GSD vállalat elkötelezett aziránt, hogy a magas minőségű egészségügyi-esztétikai termékeit a lehető legkorszerűbb technológiával biztosítsák. A GSD gyár nemcsak a jelenlegi legjobb megoldásokra összpontosít, hanem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a szépségápolási iparág fejlődéséhez hozzájáruljanak, ezeket az áttöréseket innovatív koncepciókkal segítik, így számos kísérletet, képzést és kutatást is menedzselnek és támogatnak. A vállalat alapvető feladatának tekinti a lehető legnagyobb ütemű fejlődést, így nem véletlenül szentelik árbevételük 15%-t kutatásra és fejlesztésre.

Szélesség:
26 cm
Magasság:
12 cm
Súly:
0.74 g
Hossz:
21 cm
  • További információ
Szélesség:
26 cm
Magasság:
12 cm
Súly:
740 g
Hossz:
21 cm