Beurer IPL (8500) VelvetSkin Pro végleges szőrtelenítő

BEU57513
nincs raktáron
141 790 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!
Nézz körbe a helyettesítő termékek között »

Az IPL (Intense Pulsed Light- villanófényes technológia) mélyen a bőr alatt megakadályozza a szőr ismételt kinövését Egyedülálló biztonság a bőrtípust és a bőr közelségét figyelő 2 az 1-ben érzékelő jóvoltából

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Akkumulátoros készülék tartós szőrtelenítéshez
-A bőrkompatibilitás dermatológiailag igazolva
-Precíziós feltéttel együtt archoz és bikinivonalhoz
-300 000 fényimpulzusra elegendő
-Legmodernebb fénytechnológia, amelyet a bőrgyógyászok is használnak a professzionális szőrtelenítéshez

Akár 50% szőrcsökkenés már 3-4 kezelés után
Az IPL (Intense Pulsed Light- villanófényes technológia) mélyen a bőr alatt megakadályozza a szőr ismételt kinövését
Egyedülálló biztonság a bőrtípust és a bőr közelségét figyelő 2 az 1-ben érzékelő jóvoltából Beépített UV- szűrő 6 energiafokozat

Archoz,karhoz,lábhoz,hónaljhoz,bikinivonalhoz, valamint hashoz,mellkashoz és hasi területekhez
Teljes test kezelés kb. 21 perc alatt "Auto-Flash" üzemmóddal a gyors és kényelmes használathoz
Sötét bőrszínhez és különösen világos/fehér szőrhöz nem alkalmas

Ezt értékeled: Beurer IPL (8500) VelvetSkin Pro végleges szőrtelenítő
Értékelés
Vélemény
Becenév

A Beurer több mint 95 éve piacvezető az egészség és a jó közérzet területén. Alaptermékeik, a melegítő párnák és takarók, a vérnyomásmérők, a mérlegek és a masszírozó készülékek mellett komplett Shiatsu masszírozó választékukkal otthon is valódi élvezetet nyújtanak.

A szépségápolás területén minden az Ön szépsége és tetőtől talpig ápolt fellépése körül forog! Az egészséges megjelenéshez termékeik ellenőrzött biztonságos használata is hozzátartozik. A tartós szőrtelenítést biztosító IPL sorozatukat ezért részletekbe menően tesztelték, a bőrrel való kompatibilitást pedig bőrgyógyászatilag ellenőrizték.

Kezdetben minden a jóleső meleg körül forgott – A Beurer múltjához és sikereihez egészen 1919-ig kell visszanyúlni, a németországi Ulm városából ugyanis ekkor indult el a cég világhódító útjára az első melegítő párnákkal. Mára a termékskálájuk rengeteg terméket tartalmaz, köztük olyanokat, mint a melegítő takarók, a vérnyomás- és vércukormérő készülékek, az inhalátorok, a lázmérők, a személy- és konyhai mérlegek, a masszírozó termékek, a manikűr- és pedikűrkészletek, TENS/EMS, a lábfürdők és a levegőpárásítók, valamint a szívfrekvencia pulzusmérő órák és a bébigondozási termékek.

A Beurer az évek során folyamatosan bővítette a kínálatát, melynek során mindig nagyon nagy hangsúlyt fektetett az innovációra és a megbízható minőségre. Ennek az eredménye, hogy a Beurer Csoport számos szegmensben piacvezető lett, így például a vérnyomásmérő készülékek, a simulékony melegséget árasztó termékek, a Shiatsu masszírozó feltétek vagy a személymérlegek területén.

  • További információ