Oral-b SMART4 4100S fogkefe

ORASMART44100S
nincs raktáron
36 390 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Próbálja ki az Oral-B Smart 4 elektromos fogkefét, amelyet az Oral-B, az első tölthető elektromos fogkefe megalkotója hozott el Önnek.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A 4000S fogkefe kecses, fehér színű markolata javít a fogmosási szokásokon.

A markolat zökkenőmentesen csatlakozik a telefonon futtatott Oral-B alkalmazáshoz, és valós idejű visszajelzésekkel javítja a fogmosás minőségét.

Míg Ön mozdulatainak pontosításán dolgozik, az Oral-B különleges, lekerekített feje elvégzi a rá bízott feladatot.

Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék, így fogínye egészséges, mosolya pedig ragyogó lesz, hiszen a fogkefe a felületi elszíneződéseket is eltávolítja már az első naptól kezdve.

Ez nem minden: a saját fejlesztésű nyomásérzékelő technológia a túl erősen végzett fogmosás esetén csökkenti a fogmosási sebességet, ezáltal óvja a fogínyt.

Az Oral-B Smart 4 4000S fogkeféhez tartozó Smart Coaching funkció segít a fogmosási szokások és a szájüreg egészségének javításában.

Nem csoda, hogy az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka.

Az Oral-B Smart 4 4000S tölthető elektromos fogkefe a következő pótfejekkel használható: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip és Ortho Care.

Ezt értékeled: Oral-b SMART4 4100S fogkefe
Értékelés
Vélemény
Becenév

Oral-B
Braun Oral-B prémium minőségű német márka, mely a megbízhatóságukról, hosszú élettartamukról és időszerűségükről híresek.
Fedezd Te is fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Számodra! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találd meg a Számodra tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

  • További információ