Oral-b SMART4 4000N CROSS ACTION fogkefe

ORASMART44000
nincs raktáron
40 660 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Akár 100%-kal több eltávolított lepedék: a kerek fej 30 nap alatt egészségesebb fogínyt eredményez, mint az Oral-B manuális fogkefék

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Próbálja ki az Oral-B Smart 4 fogkefét, amelyet az első tölthető elektromos fogkefe megalkotója, az Oral-B hozott el Önnek!

A 4900 fogkefe kecses markolata javít a fogmosási szokásain.

A markolat zökkenőmentesen csatlakozik a telefonon futó Oral-B alkalmazáshoz, és valós idejű visszajelzésekkel javítja a fogmosás minőségét.

Míg Ön a mozdulatai pontosításán dolgozik, az Oral-B egyedi, lekerekített feje elvégzi az utolsó simításokat.

Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék, így a fogíny egészségesebb, az Ön mosolya pedig már a használat legelső napjától fehérebb lesz, mivel a fogkefe a felületi elszíneződéseket is eltávolítja.

És ez nem minden: a saját fejlesztésű nyomásérzékelő technológiával a fogkefe segít megóvni az érzékeny fogínyt, amely a túl erősen végzett fogmosásra a forgási sebesség csökkentésével figyelmeztet.

Az Oral-B Smart 4 4900 fogkeféhez kínált Smart Coaching funkcióval tovább javíthat fogmosási szokásain és szájürege egészségén.

Nem csoda, hogy az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka.

Az Oral-B Smart 4 4900 tölthető elektromos fogkefe a következő pótfejekkel használható: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip és Ortho Care.

Fogínyvédelem: a nyomásérzékelő csökkenti a fogmosás sebességét, illetve jelzi a túl erős nyomással végzett fogmosást.

A felületi elszíneződések eltávolításával már az első naptól kezdve kíméletesen fehéríti a fogakat.

Mutassa meg a fogkefének, mit jelent a megfelelő fogmosási idő: használja a 2 percre beállított professzionális időmérőt 3-féle, köztük mindennapos, fogfehérítő és érzékeny fogmosási üzemmóddal Jobb fogmosási eredmények valós idejű visszajelzéssel a Bluetooth-kapcsolatnak és az Oral-B alkalmazásnak köszönhetően.

A Li-ion akkumulátor egyetlen töltéssel akár 2 hétig is működiK.

Ezt értékeled: Oral-b SMART4 4000N CROSS ACTION fogkefe
Értékelés
Vélemény
Becenév

Oral-B
Braun Oral-B prémium minőségű német márka, mely a megbízhatóságukról, hosszú élettartamukról és időszerűségükről híresek.
Fedezd Te is fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Számodra! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találd meg a Számodra tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

  • További információ