Oral-B EB10-4 CARS pótfej 4db gyerek

BRA010178
nincs raktáron
7 430 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

A Disney Verdák hőseivel tarkított Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkefefejeket kifejezetten a gyermekek apró szájához tervezték.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A Disney Verdák hőseivel tarkított Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkefefejeket kifejezetten a gyermekek apró szájához tervezték. Kialakításukat a professzionális fogászati eszközök fantasztikus tisztító ereje ihlette.

A fogkefefej sörtéi és mérete igazodik a gyermekek kezéhez és szájához, a fogkefét díszítő Disney-figuráknak köszönhetően pedig vidám élmény a fogmosás.

Minden csomag 4 db, az Oral-B Stages Power Kids elektromos fogkeféhez készült pótfejet tartalmaz.

Ezt értékeled: Oral-B EB10-4 CARS pótfej 4db gyerek
Értékelés
Vélemény
Becenév

Oral-B
Braun Oral-B prémium minőségű német márka, mely a megbízhatóságukról, hosszú élettartamukról és időszerűségükről híresek.
Fedezd Te is fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Számodra! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találd meg a Számodra tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

Szélesség:
6 cm
Magasság:
22 cm
Súly:
0.039 g
Hossz:
1.8 cm
  • További információ
Szélesség:
6 cm
Magasság:
22 cm
Súly:
39 g
Hossz:
1.8 cm