Philips HX8923/34 Sonicare HealthyWhite Elektromos fogkefe

PHI892334
nincs raktáron
69 590 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Természetesen fehérebb fogak a szabadalmaztatott szónikus technológia jóvoltából.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A fogkefe dinamikus tisztító technológiája és a nagyobb fogfelülettel való érintkezés bizonyítottan segít a mindennapos szennyeződések eltávolításában és a fogak természetes fehérségének elérésében.

Philips Sonicare fogkefe érzékeny üzemmóddal: Gyengéd, mégis alapos tisztítás érzékeny fogíny esetén.

A tisztítás üzemmód 2 percig, majd a fehérítés üzemmód további 30 másodpercig történő alkalmazásával a látható elülső fogakra koncentrálhat.

Ezzel eltávolítja a mindennapos lerakódásokat, mint a kávé, tea, dohány, vagy vörösbor.
A fogai két hét alatt akár két árnyalatot fehéredhetnek.
A 30 másodperces időközi időzítő jelzi, amikor a fogsor egynegyedének tisztítási ideje lejárt, és figyelmeztet a következő negyedre való áttérésre, ezzel mindenütt biztosítva az egyenletes tisztítást.

A Philips Sonicare elektromos fogkefe egyedülálló dinamikus tisztító technológiája gyengéd és hatékony mélyen a fogak között és a fogíny mentén.

Az egyedülálló módon hajlított fogkefefej segítségével könnyebben elérhetők a hátsó fogak, így a nehezen hozzáférhető részeken is eltávolítható a lepedék.
A Philips Sonicare elektromos fogkefén található 2 perces időzítő segítséget nyújt a fogorvosok által ajánlott fogmosási idő betartásához.

A Philips Sonicare elektromos fogkefe biztonságosan használható: fogszabályozó (ebben az esetben a fogkefefejek hamarabb elhasználódnak), fogászati pótlások (tömés, korona, héj) és periodontális tályog esetén is.
Az első 14 használat során kímélően növeli a teljesítményt, így segít hozzászokni a Philips Sonicare elektromos fogkefe használatához.

Ezt értékeled: Philips HX8923/34 Sonicare HealthyWhite Elektromos fogkefe
Értékelés
Vélemény
Becenév

A Philips egy holland multinacionális vállalat, ami elektromos eszközöket kínál, központja Amszterdamban van. A cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új világítási alkalmazások területén, továbbá a férfiborotválkozás és szőrtelenítés és a szájápolás terén.

Szélesség:
5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
0.3 g
Hossz:
10 cm
  • További információ
Szélesség:
5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
300 g
Hossz:
10 cm