Philips HX6511/50 Sonicare EasyClean Elektromos fogkefe
Philips HX6511/50 Sonicare EasyClean Elektromos fogkefe

Philips HX6511/50 Sonicare EasyClean Elektromos fogkefe

PHI651150
nincs raktáron
16 660 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Klinikailag bizonyítottan gyengéd és biztonságos.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A Philips Sonicare elektromos fogkefe biztonságosan használható: fogszabályozó (ebben az esetben a fogkefefejek hamarabb elhasználódnak), fogászati pótlások (tömés, korona, héj) és periodontális tályog esetén is.

A Philips Sonicare elektromos fogkefe egyedülálló dinamikus tisztító technológiája gyengéd és hatékony mélyen a fogak között és a fogíny mentén.

A Philips Sonicare elektromos fogkefén található 2 perces időzítő segítséget nyújt a fogorvosok által ajánlott fogmosási idő betartásához.

Az egyedülálló módon hajlított fogkefefej segítségével könnyebben hozzáférhetők a hátsó fogak, így a nehezen elérhető részeken is eltávolítható a lepedék.

Az első 14 használat során kímélően növeli a teljesítményt, így segít hozzászokni a Philips Sonicare elektromos fogkefe használatához.

A 30 másodperces időközi időzítő jelzi, amikor a fogsor egynegyedének tisztítási ideje lejárt, és figyelmeztet a következő negyedre való áttérésre, ezzel mindenütt biztosítva az egyenletes tisztítást.

A Philips Sonicare legjobb fogfehérítő-teljesítménye: ez a fogkefe segíti a fogakon lévő lerakódások eltávolítását és csökkentését, hogy mosolya még ragyogóbb legyen.

A szabadalmaztatott szónikus technológia akár kétszer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe.

Ezt értékeled: Philips HX6511/50 Sonicare EasyClean Elektromos fogkefe
Értékelés
Vélemény
Becenév

A Philips egy holland multinacionális vállalat, ami elektromos eszközöket kínál, központja Amszterdamban van. A cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új világítási alkalmazások területén, továbbá a férfiborotválkozás és szőrtelenítés és a szájápolás terén.

Szélesség:
5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
0.3 g
Hossz:
10 cm
  • További információ
Szélesség:
5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
300 g
Hossz:
10 cm