Oral-b PRO 750 CROSSACTION elektromos fogkefe

ORAPRO750CA
nincs raktáron
17 260 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Oral-B PRO 750 elektromos fogkefe CrossAction fejjel + utazó tok

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Az Oral-B PRO 750 elektromos fogkefe klinikailag igazoltan kimagaslóbb tisztítóhatást nyújt, mint az Oral-B manuális fogkefék.

A professzionális fogászati eszközök ihlette Cross Action fogkefefej 16 fokban megdöntött sörtéivel körbeveszi a fogakat, miközben a 3D-s tisztító funkció rezgő, forgó és pulzáló mozgása akár kétszer több lepedéket lazít fel és távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék.

A markolatba épített időmérő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában.

A csomaghoz egy ajándék utazótok is tartozik.

A következő pótfejekkel használható: CrossAction, 3D White, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone és Dual Clean.

A fogászati eszközök ihlette kerek fogkefefej minden egyes fogat körbeölel.

Az oszcilláló, forgó és pulzáló technológiának köszönhetően akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék.

Markolatba épített időmérő, amely segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában.

Tölthető elektromos fogkefe 1-féle üzemmóddal:
Mindennapos fogmosási üzemmód Tartozékok: 1 db markolat, 1 db fogkefefej, 1 db töltőállvány, 1 db ajándék utazótok Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt fogkefemárka

Ezt értékeled: Oral-b PRO 750 CROSSACTION elektromos fogkefe
Értékelés
Vélemény
Becenév

Oral-B
Braun Oral-B prémium minőségű német márka, mely a megbízhatóságukról, hosszú élettartamukról és időszerűségükről híresek.
Fedezd Te is fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Számodra! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találd meg a Számodra tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

  • További információ