Oral-B PRO 400 D16513 Narancs Elektromos fogkefe

BRAD16513NCS
nincs raktáron
16 899 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Az Oral-B PRO 400 elektromos fogkefe klinikailag bizonyítottan kimagasló fogmosást tesz lehetővé az Oral-B manuális fogkefékhez képest.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A Cross Action professzionális fogorvosi eszközök ihlette fogkefefeje a 16 fokban megdöntött sörtéivel minden egyes fogat körbeölel és 3D oszcilláló, forgó és pulzáló mozgásával egyrészt fellazítja, másrészt akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális Oral-B fogkefék.

A markolatba épített időzítő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában.

A csomag egy bónusz tárolótokot is tartalmaz az utazásokhoz.
Mindezt az Oral-B hozta el Önnek, melyet világszerte a fogorvosok maguk is előszeretettel használnak.

Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális Oral-B fogkefék: Klinikailag bizonyított, kimagasló 3D tisztítás: oszcilláló, forgó és pulzáló mozgással fellazítja és akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék.

Tölthető elektromos fogkefe egyféle, mindennapos fogmosási üzemmóddal.

A csomag tartalmaz: 1 db tölthető elektromos fogkefe markolatot, 1 db CrossAction fogkefefejet és 1 db töltőt.
Oral-B: világszerte a fogorvosok kedvenc márkája.

A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít: Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

Fogmosás a megfelelő ideig: A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

Egyetlen feltöltés akár 2 heti működést tesz lehetővé: Az Oral-B PRO 400 csúcstechnológiás akkumulátora legalább két héten át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz.

Fogorvosok bevonásával tervezték: Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

Ezt értékeled: Oral-B PRO 400 D16513 Narancs Elektromos fogkefe
Értékelés
Vélemény
Becenév

Oral-B
Braun Oral-B prémium minőségű német márka, mely a megbízhatóságukról, hosszú élettartamukról és időszerűségükről híresek.
Fedezd Te is fel a szájápolás új dimenzióját, amelyet az Oral-B, a világ első számú fogkefemárkája biztosít Számodra! Mindegyik Oral-B elektromos fogkefe kiemelkedő tisztítást nyújt a manuális fogkefékkel összehasonlítva. Találd meg a Számodra tökéletesen megfelelő elektromos fogkefét az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt és ajánlott első számú márka kínálatából!

Szélesség:
8 cm
Magasság:
22 cm
Súly:
0.48 g
Hossz:
10 cm
  • További információ
Szélesség:
8 cm
Magasság:
22 cm
Súly:
480 g
Hossz:
10 cm