3 nap11 óra52 perc53 másodperc
Remington S9300 Shine Therapy PRO hajsimító
Remington S9300 Shine Therapy PRO hajsimító
Remington S9300 Shine Therapy PRO hajsimító

Remington S9300 Shine Therapy PRO hajsimító

REMS9300
Raktáron beszállítónál
25 890 Ft
18 600 Ft

A Shine Therapy PRO hajszárító háromféle hajfényfokozó technológiája a frizura készítése közben kiküszöböli a gubancokat, így garantáltan egészséges megjelenésű, fényes hajat biztosít.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Továbbfejlesztett kerámia bevonat

A Shine Therapy PRO hajsimító lemezeinek továbbfejlesztett kerámia bevonata gondját viseli a hajadnak a frizura elkészítése közben.
A marokkói argan olajjal impregnált mikrokondicionálók minden áthúzáskor a hajadba jutva regenerálják a haj fényét és lágy, selymes eredményt biztosítanak számodra.

Szuper ionos technológia - 2x több ion A Shine Therapy PRO hajsimítónál alkalmazott szuper ionos technológiának köszönhetően sosem volt ilyen egyszerű a fényes, egyenes haj elérése.

Hála a haj tövétől a hajvégekig minden áthúzáskor egyenletesen eloszló kétszer több ionnak, a frizurád ragyogóan fényes és sima lesz.

Professzionális fűtőrendszer A Shine Therapy PRO hajsimító professzionális fűtőrendszere szalon minőségű teljesítmény elérését teszi lehetővé.
Beépített hőérzékelők gondoskodnak róla, hogy a frizura készítése közben a lapok hőmérséklete egyenletes legyen.

Marokkói olajjal impregnált továbbfejlesztett ionos kondicionálás:
A szuper ionos kondicionálás 2-szer több iont bocsát ki Professzionális fűtőrendszer 9 hőmérséklet fokozatú digitális kijelző max. 230°C-ig Gyors felfűtés, 15 mp-en belül üzemkész

-Hosszabb, 110mm-es rugalmas lapok
-Turbóhő funkció Memória funkció
-Hőmérsékletzár funkció
-Zsanérzár
-60 perc után automatikusan működésbe lépő biztonsági kapcsoló
-3m hosszú profi körbeforgó hálózati kábel
-Automatikus feszültség illeszkedés Hőálló tartózsák

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!

A Remington egy széles nemzetközi háttérrel, és több mint 70 éves szakmai múlttal rendelkező cég. A Remington termékeket a vezető stílus- és a divatirányzatok alakítják,a professzionális hajápolás, borotválkozás, és szépségápolás egyik vezető márkájaként.

Súly:
1 g
  • További információ
Súly:
1000 g