Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas

REMCI63E1
nincs raktáron
13 290 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

A Remington Dual Curl nélkülözhetetlen szépségápolási segédeszköz a hullámos frizurát kedvelő lányok számára. Ez az egyszerűen használható hajsütő zseniális spirális hajvezetővel van ellátva, melynek segítségével könnyűszerrel lehet szoros vagy laza hullámos fürtöket kreálni.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról
A Remington Dual Curl nélkülözhetetlen szépségápolási segédeszköz a hullámos frizurát kedvelő lányok számára. Ez az egyszerűen használható hajsütő zseniális spirális hajvezetővel van ellátva, melynek segítségével könnyűszerrel lehet szoros vagy laza hullámos fürtöket kreálni. Az egyedülálló sütővas átmérő-választó funkció lehetővé teszi, hogy az elkészíteni kívánt frizura megjelenésétől, azaz a szoros vagy lazább lokniktól függően azonnal átválthass a 19 mm-es és a 31 mm-es sütővas méretek között, az egyik méretről a másikra történő átváltást egyszerűen a sütővas végén levű műanyag borítás elforgatásával oldhatod meg, ennek köszönhetően a haj formázása pofonegyszerűvé válik. Az okos hajsütő három változtatható hőmérséklet beállítása lehetővé teszi hogy kiválaszthasd a hajtípusodnak vagy a frizurának legjobban megfelelő hőmérsékletet. Vastagabb haj vagy szorosabb fürtök esetében válaszd a magas hőmérsékletet (200°C), míg finomabb haj vagy lazább, természetes loknik eléréséhez állítsd be a közepes (180°C) vagy alacsony (160°C) hőmérsékletre. Ezzel a nagyszerű hajcsavaró eszközzel olyan gyönyörű leomló loknikat kreálhatsz, mint a profi fodrászok. o 1 készülék 2 stílus: szoros vagy laza hullámok o 19mm és 31mm átmérőjű beállítási lehetőség o Spirális hajvezetővel történő beállítás o Négyszeres védelem*: anti-sztatikus, kerámia, turmalin, speciális finomra csiszolással kialakított lapok o 3 különböző hőmérséklet beállítás lehetőség: - Magas: 200°C - Médium: 180°C - Alacsony: 160°C o 30 mp-es, gyors felmelegedés o A sütővas vége hideg marad o Készenléti állapotot jelző LED o Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után o Praktikus tartó táska o Automatikus feszültségilleszkedés
Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!

A Remington egy széles nemzetközi háttérrel, és több mint 70 éves szakmai múlttal rendelkező cég. A Remington termékeket a vezető stílus- és a divatirányzatok alakítják,a professzionális hajápolás, borotválkozás, és szépségápolás egyik vezető márkájaként.

Szélesség:
8.2 cm
Magasság:
35.6 cm
Súly:
0.644 g
  • További információ
Szélesség:
8.2 cm
Magasság:
35.6 cm
Súly:
644 g