Nyugodt pillanat - Aroma diffúzor csomag illóolajjal

AROMACSOM02
raktáron
RRP: 19 697 Ft
16 690 Ft

Egy Nyugodt pillanat a mai felgyorsult világban mindenkinek jár! Ebben a remek csomag ajánlatban egy egyedül álló stílusú diffúzorral diszítheted a szobát miközben a mellékelt illó olajokkal garantáltan átélheted milyen érzés, ha igazán pihen a lélek és kiegyensúlyozott a test. A praktikus párásítás és illatosítás mellett a Könnyed álom összetevői segíthetnek neked akár a pihentető alvás elérésében, a Levendula erejét kiaknázva pedig külsőleg kezelheted vele zsírosodó, pattanásos vagy viszkető bőrödet.

 • Részletes leírás
 • Értékelés
 • További információ
 • Márkáról

1/ Airbi Sense légtérillatosító készülék:

Működési elve: ultrahangos porlasztás
Víztartály : 100 ml
Javasolt felhasználási terület : max. 15m2
Üzemmódok:  

 • Folyamatos üzemmód
 • Szakaszos üzemmód  20mp BE/ 40mp KI
 • Időzített üzemmód  1óra,  2óra,  6óra


Relaxációs fény effektus

Zajszint: < 35dB (A)

Tápellátás: DC 24V, 10W  ( AC 100-240V, 50/60Hz hálózati adapterről )

Méretei: átm. 9.4 cm,  mag. 15.7 cm


Max. 100ml csapvízzel töltendő, amibe tetszés szerinti aromaolajat cseppenthetünk. (pl. 10 csepp)

Permetezési ciklusai, amikor megnyomjuk a kezelőgomb jobb oldalát:

 1. a) Egyszeri gombnyomásra, 1 órás folyamatos illatosítás
  b) Kétszeri gombnyomásra, 2 órás folyamatos illatosítás
  c) Harmadik gombnyomásra, szakaszos (20 mp BE, 40 mp KI) porlasztással kb. 6 órás működés
  d) Negyedik gombnyomásra a porlasztás leáll, nyomva tartva teljesen kikapcsol

Világítási módok választása a kezelőgomb baloldalán:

 1. a) Egyszeri gombnyomásra, a világítás bekapcsolása
  b) Második gombnyomásra csökkentett fényerő
  c) Harmadik gombnyomásra változó szintű lélegző világítás
  d) Negyedik gombnyomásra, vagy nyomva tartás esetén bármikor a világítás kikapcsol


2/ Solanie Aroma Sense Könnyed álom illóolaj keverék:
Feledkezz meg a stresszes mindennapokról ezzel a pihentető illóolaj-keverékkel, melyet 100%-os tisztaságú édes narancs, geránium, tömjénfa, levendula és ilang ilang illóolajokból állítottunk össze. Válogatott alkotóinak köszönhetően elősegíti az ellazulást és az elengedést, enyhítheti az álmatlanság tüneteit és megkönnyíti az elalvást. Nyugtató hatással van a testre és a lélekre egyaránt, ezáltal segít lecsendesedni, ellazulni.

Használat: 100% tiszta illóolajok szinergikus keveréke aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba adjon a vízhez 3-8 cseppet. Száraz inhalációhoz tegyen 1-2 cseppet papírzsebkendőre, és lélegezze be az illatot az orrtól 2-3 cm-re.

Összetevők: Orange Oil, Lavender Oil, Ylang Ylang Oil, Geranium Oil, Olibanum Oil

Természetes illóolajösszetevők: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol

Bőrszenzibilizáló anyagokat tartalmaz. A természetes összetevők miatt a termék illata és színe enyhén változhat, opálosság vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi problémát.

3/ Solanie Aroma Sense Levendula illóolaj:
A  levendulaolaj illata relaxáló hatású, segít helyreállítani a lelki egyensúlyt, támogatva ezzel a testi-lelki jó közérzet fenntartását. Szeborreás, zsíros bőrön használva kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát és enyhíti a pattanások miatt keletkezett duzzanatokat. Segít a zúzódások és rovarcsípés elmulasztásában és a viszketés enyhítésében. Fokozza a bőr anyagcsere-folyamatait, ezáltal segít megőrizni a bőr rugalmasságát, simaságát. Bőrérzékenységet okozhat, ezért használat előtt végezzen bőrpróbát.

Miért válaszd a Solanie levendula illóolajat?

 • relaxáló hatású, támogatja a testi-lelki és jó közérzet fenntartását
 • kiegyensúlyozza a bőr zsírosságát
 • enyhíti a pattanások miatt keletkezett duzzanatokat
 • enyhíti a viszketést, hozzájárul a rugalmasságának megőrzésében

Használat: Aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba adjon a vízhez 3-8 cseppet. A bőr ápolásához, viszketés enyhítésére 1 teáskanál vivőolajba keverjen 2-5 cseppet helyi alkalmazáshoz. Aromafürdő készítéséhez 6-8 cseppet 1 teáskanál vivőolajban vagy tejben keverjen el, majd azt öntse a kád vízhez. Szaunázásnál a felöntő kanál vizéhez 4-6 csepp illóolajat cseppenteni, majd azt felkeverve a forró kövekre önteni.

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. A bőrön hígítatlanul ne használja! Szembe ne kerüljön. Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Ne alkalmazza nyílt sebre és 12 év alatti gyermekeknél. Várandósság és szoptatás ideje ne használja. Ne cseppentse közvetlenül égő gyertyához, mécseshez. Szaunázásnál ne cseppentsen illóolajat a forró kövekre, vízzel hígítva használja.

Összetevők: Lavandula Angustifolia Flower Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Citral* *illóolaj-komponens/oil component

Ezt értékeled: Nyugodt pillanat - Aroma diffúzor csomag illóolajjal
Értékelés
Vélemény
Becenév
Solanie Professional Cosmetics

Professzionális kozmetikai márka.
" kozmetikusok választása"

Fokozott figyelmet igényelnek azok a kozmetikai kezelések is melyeknél a fényvédelem minden esetben kötelező. A mechanikai, vagy kémiai hámlasztó, mikrodermabráziós, a tűs mezoterápiás kezelések, a gyantás szőrtelenítés, vagy pusztán egy intenzív bőrtisztítás is oly mértékben sérti meg a hám szerkezetét, hogy a bőr immunitásának felborulásával az UV fény elleni védelem csökken. Annak elmulasztásával a bőr hiperpigmentálódhat és a később kialakuló pigmentfoltokat szinte lehetetlen lesz a bőrről eltávolítani.

 • További információ