Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer 3435B

TR3435B
Raktáron beszállítónál
199 990 Ft
138 000 Ft
Már csak 1 darab maradt!

Hatékony és tartós ránctalanítás otthonában, a sebészek és bőrgyógyászok technológiájának hatékonyságával.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Elérhető már Magyarországon is a népszerű egyesült államokbeli világmárka, az otthoni kozmetikai gép gyártó TRIA!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében.

Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.
A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában.
A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.
A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.

Fiatalabbnak tűnő bőr már 12 héten belül

Máig a hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak komplex bőrgyógyászati beavatkozások vagy sebészeti eljárások révén álltak rendelkezésre, azonban ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás készülékével otthonában is elérhetővé válnak.
Rendszeres használatával már 2 héten belül szemmel látható változást érhet el, 12 hét alatt pedig teljes megfiatalodáson megy keresztül.

- fiatalabb rugalmas arcbőr
- csökkenő ráncok sugárzó megjelenés
- csökkenő pigmentáció
- csökkenő szarkalábak
- lágyabb tónusok
- arcbőre visszanyeri természetes fényességét

A nagyobb hatékonyság érdekében érdemes Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító géllel felkészíteni arcbőrét a kezelésre, majd a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérummal zárni a kezelést.

A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedésgátló arckezelő lézer technológiája


A készülék a legmodernebb és leghatékonyabb non ablatív frakcionális technológiát alkalmazza (sérülésmentes mélyhámlasztás), mely hatékonyan és kiméletesen kezelve szűnteti meg az öregedés jeleit, mint a ráncok, egyenetlen pigment foltok, bör érdesség, vörösödés, stb. Segíti a bőr természetes kollagén termelődésének folyamatát, mely a rugalmas, sima és fiatalos bőrfelszínért felelős.
Ez a procedúra krémek, szérumok segítségével sokkal kevésbé hatásos, illetve korlátolt hatékonysággal érhető csak el.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedésgátló arckezelő lézer fényévekkel megelőzi korát

Állítsa vissza bőre eredeti, fiatalos és természetesen rugalmas állapotát csupán napi néhány perc otthoni, kényelmes kezeléssel.

Azok a nők, akik részt vettek az Age-Defying ránctalanító és bőröregedésgátló arckezelő lézer klinikai tesztelésében, elragadtatottan és boldogan nyilatkoztak a számos látványos javulásról: javult a bőrük tisztasága, ráncaik kisimultak, bőrük visszanyerte természetes és egészséges fényét.

A készülék használata biztonságos és rendkívül egyszerű

Dr Rahman a készülék biztonságos használatáról


A csatolt képek között található előtte-utána fotó retusálatlan.

Látványos eredmények már 2 hét után

A TRIA bőrgyógyászokkal és plasztikai sebészekkel együttműködve alkotta meg az Age-Defying ránctalanító és bőröregedésgátló arckezelő lézer készüléket, amely ugyanazon a technológián alapul, mint a professzionális, rendelőintézetekben használt gépek.
Emellett különleges figyelmet fordítottak a készülékek biztonságos használatára egyaránt.

A készülék otthoni használata közben ugyan azok az impulzusok érik bőrét és ugyan azok a folyamatok mennek végbe, mint egy szalon bőrgyógyászati ránctalanító kezelés elvégzésekor.

A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer működése

Célzott fénysugarak jutnak a bőr mélyebb, élő rétegeihez, ahol kifejtik pozitív hatásukat.
A lézerfény a bőr felső, elhalt védőrétegén áthatolva mikroszkópikus területeken sejtszakadást okoz, majd az alsó rétegében stimulálják a kollagén és elasztin termelést a látványosan fiatalabb és fényesebb bőrért.
A kezelések közben a bőrt melegnek érezheti, de a felülete érintetlen, sértetlen marad.
A test természetes gyógyító és regeneráló folyamatai beindulnak, miközben új kollagén termelődik, a finomabb vonalak, ráncok és tökéletlenségek természetes úton hámlanak le a bőrről.
A készülék biztonságos, hatásos és könnyen kezelhető, az eredmények pedig felülmúlják bármilyen létező krém vagy szérum hatását, sőt egyes kozmetikai eljárásokét is.

Hogyan használja a Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedésgátló arckezelő lézert


Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedésgátló arckezelő lézer a ráncok és pigmentek kezelését is hivatott szolgálni, melynek eredményeként a kezelt területeken simábbá válik bőre, a finom vagy erősebb bőrredők megszűnnek, illetve a pigment foltok elhalványodnak.

Ne tagadja le többet korát és feledkezzen meg a masszív sminkelésről.
Érjen el professzionális eredményeket otthona kényelmében!

Az egyetlen olyan professzionális készülék jelenleg a piacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén, illetve jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA). Biztonságosan alkalmazható a homlokon, a szemek körül, valamint a teljes arc területén.
Etnikumtól függetlenül, mindenféle bőrtónuson hatékonyan használható, mely klinikai teszttel alátámasztott, melyet a linkre kattintve letölthet.
Az eredeti angol nyelvű tesztet az oldal alján a mellékletben találja.


Gyakori kérdések az Age-Defying ránctalanító és bőröregedésgátló arckezelő lézerrel kapcsolatbanHogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer a kozmetikai szalonokban és klinikákon végzett kezelésekhez?

A kozmetikusok évek óta különböző lézeres kezeléseket alkalmaznak az öregedés látható jeleinek csökkentésére.
A Tria bőrgyógyászok által is ajánlott bőrfiatalító lézere ugyanazokkal az eredményekkel szolgál, mint a professzionális lézeres kezelések, ráadásul mindezt az otthonunk kényelmében.
A külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiák korábban csak a jól felszerelt kozmetikai szalonokban és a klinikákon voltak elérhetőek.
Az ugyanazon a technológián alapuló bőrfiatalító lézer a test saját, természetes megújító folyamatait stimulálja, mellyel regenerálja a sejteket és új kollagént termel.

Hogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer azokhoz a bőrfiatalító termékekhez, amelyeket már most is használok?

A bőrfiatalító lézer ugyanazt a külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiát alkalmazza, melyet korábban csak szakembereknél vehettünk igénybe.
Ellentétben a bőrápolási termékekkel a bőrfiatalító lézer mikroszkópikus lézeroszlopokat bocsát ki, elősegítve az új kollagén stimulálását a bőr felszíne alatt. Ha a bőrfiatalító lézert naponta csupán pár percig használjuk, kevesebb mint két hét alatt már látható fejlődést érhetünk el.

Mikor láthatom először a kezelés eredményét?

Legkevesebb két hét alatt már látni kell a változásokat a bőr textúráján, melyet aztán a pigmentáció csökkenése követ.
A teljes nyolc hetes rendszeres kezelés után pedig az arc finomabb vonalai, valamint a ráncok is kevesebbnek tűnnek majd.

Mennyi ideig tanácsos használni a bőrfiatalító lézert?
Mikor mondhatjuk, hogy a folyamat teljesen befejeződött?


A bőrfiatalító lézert naponta kell használni 8 héten át.
Mikor úgy érzi, hogy készen áll egy további kezelésre, használja további 8 hetes ciklusban.

A kezelést megalapozó tisztító gél és a kezelés utáni szérum használata nélkül is beépíthetem a bőrfiatalító lézer használatát a mindennapi szépségápolási kezeléseim sorozatába?
Jobb eredményeket érhetek el, ha használom a tisztítót és a kezelés utáni szérumot?


Annak ellenére, hogy ajánljuk a tisztító gél és a kezelés utáni szérum használatát a maximálisan pozitív eredmények elérése érdekében, a bőrfiatalító lézer ezek nélkül is használható.
A tisztító felkészíti a bőrt a kezelésre azáltal, hogy eltávolítja a sminket, a naptejet és más szennyeződéseket, melyek gátolhatják a lézersugarakat.
A kezelés utáni szérum pedig segít csillapítani minden átmeneti pirosságot vagy égő érzést, amely a kezelés során előfordulhat, ezen kívül segít a bőr hidratációjában és fényesebbé is teszi azt.

Melyek a lehetséges mellékhatásai a bőrfiatalító lézer használatának?

A kezelés során enyhe diszkomfort érzés jelenhet meg, mint például melegség érzet vagy bizsergés, amit a legtöbb felhasználó a napégéskor érzetéhez hasonlított.
Ezek normális mellékhatások és általában alábbhagynak pár perc vagy óra elteltével, de a kezelések e közben folytatódhatnak is.
Ahogy a bőrünk folyamatosan hozzászokik a kezeléshez, ezek a hatások csökkenni fognak.
A kezelés utáni szérum segít minimalizálni a mellékhatások előfordulását.
A folyamatos használattal fenn áll a kockázata annak, hogy a bőr sötétedhet, amit tartós pirosodás követhet.
Naptej használata és a kezelés intenzitásának csökkentése enyhítheti a mellékhatásokat.

Ha kozmetikusnál vagy bőrgyógyásznál kaptam bőrfiatalító kezelést, mennyi ideig kell várnom, mielőtt a bőrfiatalító lézert használom?

Mindenképp konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel mielőtt még a lézert alkalmazná.
Mindenesetre várjon, míg a pirosság és a duzzadás eloszlik.
Ne kezelje magát vele, ha a vörösség vagy a duzzanat jelentős a korábbi kezelést követően.

Kinek nem ajánlják a bőrfiatalító lézer használatát?

Ne használja 18 év alatt, illetve ne engedje, hogy gyermekek játszhassanak az eszközzel, vagy akár használják azt.
Terhesség vagy bármilyen folyamatban lévő kozmetikai kezelés, mint például bőrhámlasztás, lézeres bőrmegújítás vagy feltöltő injekciók alkalmazása esetében konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel.
Abban az esetben is javasoljuk az orvosával való konzultációt, ha bőrének állapota láthatóan orvosi kezelésre szorul, vagy bőre szokatlanul érzékeny, illetve ha könnyen kiütések vagy allergiás reakciók jelenhetnek meg rajta ha gyógyszert (szteroidokat) szed.
A bőrfiatalító lézert semmiképp se használja ha a bőrén bármilyen tartós smink van, tetovált, fertőzött, égett vagy akár vágások vannak rajta.

A csomag tartalma

1 db Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő lézer
1 db Töltő/tartó a készülékhez
1 db Hálózati töltő
1 db Használati utasítás Magyar nyelvű
1 db Használati utasítás nemzetközi

A Tria Beauty készülékek technikai jellemzőiről tudástárunkban olvashat.

Garancia

A készülék rendeltetésszerű használata esetén a vásárlástól számított 2 éves magyarországi cseregaranciát biztosítunk.
A vásárlást igazoló blokk számla szükséges az érvényesítéséhez.

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!

Elérhető már Magyarországon is a népszerű egyesült államokbeli világmárka, az otthoni kozmetikai gép gyártó a TRIA!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében!

Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.

Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Funkció:
Öregedés gátlás
Szélesség:
15.5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
1.023 g
  • További információ
Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Funkció:
Öregedés gátlás
Szélesség:
15.5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
1023 g