Ingyenes termékminta

Ingyenes
Termékminták

 

Amennyiben szépségápolási termékeid beszerzési forrásaként a beauty.hu webáruzázat használod, úgy minden vásárlásodhoz ingyenes termékmintákat biztosítunk.* A kosár és vásárlási értéktől függően egy vagy több mintát is választhatsz, melyet a kosár összesítéskor a Webáruház automatikusan felajánl számodra. A minták nagy kiszerelésű termékek összetételével és anyagminőségével teljesen megegyeznek, így későbbi vásárlásaid során teljes biztonsággal választhatsz az azokkal megszerzett tapasztalataid alapján.

 
 

Mit tegyél ha bevált egy termékminta?

Amennyiben az ingyenesen biztosított termékminta beváltotta a hozzá fűzött reményeket úgy azok kereskedelmi kiszereléseit megvásárolhatod webáruházunkban. A kívánt terméket a minta nevének beütésével a keresőben választhatod ki annak nagyobb kiszerelését, de a minta kódjának beütésével is megtalálhatod annak kereskedelmi forgalomban elérhető nagyobb változatát.


Mire jó egy termékminta?

A termékminták amellett, hogy ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítnak számos hasznos „tanáccsal” is segíthetnek téged. A parfümök, krémek és egyéb bőrünkkel kapcsolatba kerülő kozmetikumok illatkomponensei és hatóanyagai ugyanis bizonyos esetekben allergizálhatnak, melyekről szerencsés esetben tudsz, rosszabb esetben viszont ez csak vásárlás után derül ki. A mintákkal otthonodban végezheted el azt a bőrpróbát, melyekkel a bőrápoló hatás mellett meggyőződhetsz, hogy az adott kozmetikum biztosan megfelelő-e bőrtípusodhoz.


Hogyan használd fel őket?

A termékminták kis kiszereléseik miatt általában egy szépségápolási alkalomra biztosítanak megfelelő mennyiséget. Visszazárható csomagolással rendelkező változataik lehetőséget adnak, hogy az esetlegesen megmaradt mennyiséget egy következő alkalommal használd fel. Téphető, tasakos változataikat viszont kizárólag csak egyszer, kibontás után alkalmazd. Az oxigénnel érintkező, tökéletesen nem visszazárható termékek minősége ugyanis már egy nap alatt is sokat romlik, így további használatot nem minden esetben tesz lehetővé.


Hová fordulj ha egy termékminta allergizál?

Ugyan kicsi az esélye, de előfordulhat, hogy a kiválasztott termékminta egyik illat, vagy hatóanyag komponensére bőröd allergiás reakciókkal válaszol. Ilyen esetekben fordulj szakértőinkhez, hogy a számodra legmegfelelőbb szépségápolási terméket megtaláljuk.

 

* Bruttó 4.000 Ft vásárlási érték után már egy mintatermék biztosan a Tied.