JOICO K-Pak Színrögzítő újraépítő hajsampon 1000 ml

JO136714
nincs raktáron
14 700 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Színrögzítő, hajújraépítő sampon, mely kellő mértékben regenerálja és táplálja a károsodott részeket és segít megtartani a festett hajszín ragyogását.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Miután sok anyagi ráfordítással megszületett egy szalonban a tökéletes hajszíned - tónus,fény,intenzítás - az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy egy közönséges sampon simán a lefolyóba küldje a csodás eredményt. Szó szerint.

És ez az, amiért megalkottuk a gyengéden tisztító és hosszú színélettartamot biztosító, akár megduplázó termékünket.

Ez az áttörést hozó sampon megőrzi a haj egészségét és megvédi a hajszálakat a jövőbeli károsodástól ... mindezt egyszerre.

Tökéletes választás: Minden festett haj számára előnyös, de speciális táplálást nyújt a legsérültebb részeknek - dupla táplálása világosabb részeken és a leggyengébb struktúránál.

A belső titok: A Quadrabond Peptide Komplex felveszi a küzdelmet a károsodással és regenerálja a sérült szerkezetű részeket..

A buján tápláló olajok triója: az argain, mankettie és ligetszépe gondoskodik az optimális hidratálátságról, ellenállóképességről és ragyogó fényről.

Amiket nem tartalmaz: Glutén mentes, Nickel mentes, Topical mentes, Lanolin mentes, MCI / MI mentes.

Ezt értékeled: JOICO K-Pak Színrögzítő újraépítő hajsampon 1000 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
9.6 cm
Magasság:
7.1 cm
Súly:
1.1 g
Hossz:
20 cm
  • További információ
Szélesség:
9.6 cm
Magasság:
7.1 cm
Súly:
1100 g
Hossz:
20 cm