JOICO K-Pak Color Therapy Színrögzítő hajújraépítő sampon 300 ml

JO136775
nincs raktáron
RRP: 6 600 Ft
5 390 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Tápláló sampon erősen festett, roncsolt hajra.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Kifejezetten erősen festett, vegykezelt, szőkített hajra való újraépítő sampon mindennapos használatra, amely elősegíti a haj színmegtartását.

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött.
Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.


A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit.
A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul!

És, hogy mindez miért történhet meg? 
Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Ezt értékeled: JOICO K-Pak Color Therapy Színrögzítő hajújraépítő sampon 300 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
6.5 cm
Magasság:
20.5 cm
Súly:
0.351 g
Hossz:
4.6 cm
  • További információ
Szélesség:
6.5 cm
Magasság:
20.5 cm
Súly:
351 g
Hossz:
4.6 cm