JOICO Defy Damage hajszerkezet erősítő sampon 1000 ml

JO2453717
nincs raktáron
14 700 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Hajszerkezet erősítő és színmegtartó kondícionáló

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A JOICO Defy Damage termékcsalád SMARTRELEASE technológiája a legjobb fegyver, amit a kezedben tarthatsz, hogy megfelelj a 21. század kihívásaira az egészséges és szép hajat célul kitűzve!

Megvédi a hajat a környezeti, mindennapos károsodástól, erős, védett, maximális szépségű hajat eredményez az innovatív okos hajápolás technológiával.

A JOICO Defy Damage otthoni ápoló termékcsalád teljeskörű ápolást és 360 fokos védelmet ad a fizikai, hőformázás és környezet okozta károsodások ellen.

Egy új innováció, hihetetlen formula és elképesztő eredmények, melyek megrengetik a piacot!
Minden eddiginél hatékonyabb hajszerkezet erősítés és védelem egyben.
Okoshajápolás, hajszerkezet erősítés, napi védelem, ez a JOICO Defy Damage! 

Szerkezeterősítő, luxus érzésű, krémes sampon védelmet adó összetevőkkel.

Gyengéden és alaposan tisztítja meg a hajat a lerakódott szennyeződésektől anélkül, hogy a kutikula és a festett szín sérülne bármilyen mértékben.
SLS (nátrium-lauril) / SLES (nátrium-lauret) mentes.

Védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal szemben, valamint fizikai igénybevétel vagy hőhatás esetén. Napi szinten használható termék.

Eredmény: fényes, sima, tiszta hajszálak, amelyek csodálatosan rugalmas és egészséges megjelenésűek.

JOICO DEFY DAMAGE faktor számokban: 80%-kal kevesebb töredezettség 5x erősebb hajszerkezet, festésoptimalizálás maximális színeredmény szerkezetmegújító és erősítő 90%-os színmegtartó hatás puha, fényes végeredmény

Ezt értékeled: JOICO Defy Damage hajszerkezet erősítő sampon 1000 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
9.6 cm
Magasság:
7.1 cm
Súly:
1.1 g
Hossz:
20 cm
  • További információ
Szélesség:
9.6 cm
Magasság:
7.1 cm
Súly:
1100 g
Hossz:
20 cm