Joico Blonde Life ragyogó szőke DUO csomag literes kiszerelés

JOIDUOBLLI
nincs raktáron
28 499 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

A duo csomag tartalma: Ragyogó szőke Sampon (1000ml) + Ragyogó Szőke Kondicionáló (1000ml)

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

BLONDE LIFE – Szőke hajtípusok tökéletes eszközei 

A MEGÚJULT BLONDE LIFE termékcsalád egy intenzíven tápláló termékekből álló nagycsalád már. 
Kizárólag a kényes szőke, szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére lett fejlesztve.
Az exkluzív szalon szolgáltatások és maximális otthoni hajápolás professzionális eszközei.
A legújabb technológiával, a Smart Release erejével, illetve a csúcsminőségű arginin, egzotikus Monoi és Tamanu olajok keverékével biztosítja álmaid szőke hajkoronáját.
Hajad nem csak ápolt és puha lesz, hanem védelmet is élvez a környezeti károsodás, illetve az UV sugarak ellen is.

Ragyogó szőke Sampon: Nincs is jobb program, mint egy kis kényeztetés a szőkeségednek. Különösen, ha ez élmény gyengéden megtisztítja és kiemeli a hajad ragyogását.

AMIT A RAGYOGÓ SZŐKE SAMPON-RÓL TUDNOD KELL: Nincs is jobb program, mint egy kis kényeztetés a szőkeségednek. Különösen, ha ez élmény gyengéden megtisztítja és kiemeli a hajad ragyogását.
Innovatív, szulfát mentes, ragyogást elősegítő luxus hajmosás élményben lesz részed, mely kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket és felesleges olajat, helyreállítja a haj optimális pH-értékét, elűzi a rezes és egyéb elszíneződést okozó lerakódásokat, és ínycsiklandózóan habzik.
Öblítés után a fésű könnyedén és puhán siklik a nedves hajban, rugalmas, fényes végeredményt biztosítva.
Kell ennél jobb én idő program?

Tökéletes választás: Professzionális hajápolás bármely festett szőke hajra, többszörösen vegykezelt, vagy extra szőke hajhoz.
Célzottan kifejlesztve.

Hogyan használd? Ebben segít neked Szikriszt Joci – JOICO művészeti vezető, Fodrász mester!
--->
 Alaposan nedvesítsük át a hajat meleg vízzel, majd jól masszírozzuk át a fejbőrt és a hajhosszt a Ragyogó szőke Sampon termékkel.
Öblítsük és ismételjük, ha szükséges.

A belső titok: Anionos felületaktív molekulák kölcsönhatásba lépnek és körül veszik a felületi szennyeződéseket és felesleges zsíros részeket, így gyorsan és könnyedén letisztulnak.
Egzotikus illatkompozíciójában keveredik a hidratáló polinéziai és tahiti Tamanu és Manoi olaj.
Az eredmény sima, magasfényű, tökéletes csillogás és maximális tónusvédelemmel ellátott szőke haj.

Ragyogó Szőke Kondicionáló: Felejtsd el azokat a sűrű, túlságosan nehéz hidratáló balzsamokat, amiket festett szőke hajra ajánlanak a piacon.
Bemutatjuk a Ragyogó szőke Kondícionálót, melyben egyesül egy krém könnyedsége és egy mélyen tápláló szérum ereje, amely azonnal életre kelti a szőke hajszerkezetet és színt anélkül, hogy a legkisebb mértékben is elnehezítené.

AMIT A RAGYOGÓ SZŐKE KONDÍCIONÁLÓ-RÓL TUDNOD KELL: Felejtsd el azokat a sűrű, túlságosan nehéz hidratáló balzsamokat, amiket a festett szőke hajra ajánlanak a piacon.
Bemutatjuk a Ragyogó szőke Kondícionálót, melyben egyesül egy krém könnyedsége és egy mélyen tápláló szérum ereje, amely azonnal életre kelti a szőke hajszerkezetet és színt anélkül, hogy a legkisebb mértékben is elnehezítené.
A hajszálak egy csiszolt brilliáns ragyogásában és pezsgő fényben fürdenek majd a Ragyogó szőke Sampon és Kondícionáló használata után.

Tökéletes választás: Professzionális hajápolás bármely festett szőke hajra, többszörösen vegykezelt, vagy extra szőke hajhoz.
Célzottan kifejlesztve.

Hogyan használd? Szikriszt Joci – JOICO művészeti vezető, Fodrász mester segít neked ebben!
-->
 Kis mennyiséget oszlassunk el a tenyerünkön és egyenletesen masszírozzuk a törülközőszáraz hajhosszba!
2-3 perc hatóidő után alaposan öblítsük le.

A belső titok: A Bio-Advanced Komplex Peptide kondícionáló helyreállítja a sérült részeket a hajszálak szerkezetében.
Az Arginin aminosav feltölti, az egzotikus polinéziai és tahiti Tamanu és Manoi olajok keveréke pedig rehidratálja és csodás fénnyel ajándékozza meg a szőke hajat.

Ezt értékeled: Joico Blonde Life ragyogó szőke DUO csomag literes kiszerelés
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
5 cm
Magasság:
10 cm
Hossz:
5 cm
  • További információ
Szélesség:
5 cm
Magasság:
10 cm
Hossz:
5 cm