JOICO Liquid Reconstrutor – folyékony hajújraépítő spray 300 ml

JO126524
nincs raktáron
8 760 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Folyékony hajújraépítő folyadék, mely tökéletes regenerálást, ápolást és védelmet nyújt a finomszálú, törékeny haj számára is.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Vettük a díjnyertes Deep-Penetrating Reconstructor mélyápoló csodaszerünk receptjét, és alkottunk belőle egy könnyű, folyékony formulát, amely ideális azok számára, akik finomszálú, törékeny hajjal rendelkeznek és pehelysúlyú csodatévőt szeretnének.

Imádni fogod a spray kivitelezést, amely kifejezetten az egyenletes, lágy permetként való eloszlatásra született.

Tökéletes választás: Finom, élettelen, sérült haj , ami megváltásért kiált.

A belső titok: Csakis a Quadramine Complex- büszkeségünk és szemünk fénye – koncentrációja az alacsony molekulasúlyú exkluzív fehérjéknek , melyek pótolják az elveszett aminosavakat és visszaállítják a haj egészségét és szépségét.

Ezt értékeled: JOICO Liquid Reconstrutor – folyékony hajújraépítő spray 300 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
9.6 cm
Magasság:
8.1 cm
Súly:
0.354 g
Hossz:
9.6 cm
  • További információ
Szélesség:
9.6 cm
Magasság:
8.1 cm
Súly:
354 g
Hossz:
9.6 cm