JOICO Defy Damage hajszerkezet erősítő maszk 150 ml

JO2453713
nincs raktáron
8 490 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Hajszerkezet erősítő és színmegtartó maszk

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A JOICO Defy Damage termékcsalád SMARTRELEASE technológiája a legjobb fegyver, amit a kezedben tarthatsz, hogy megfelelj a 21. század kihívásaira az egészséges és szép hajat célul kitűzve!

Megvédi a hajat a környezeti, mindennapos károsodástól, erős, védett, maximális szépségű hajat eredményez az innovatív okos hajápolás technológiával.

A JOICO Defy Damage otthoni ápoló termékcsalád teljeskörű ápolást és 360 fokos védelmet ad: a fizikai, hőformázás és környezet okozta károsodások ellen.
Egy új innováció, hihetetlen formula és elképesztő eredmények, melyek megrengetik a piacot!
Minden eddiginél hatékonyabb hajszerkezet erősítés és védelem egyben.

Okoshajápolás, hajszerkezet erősítés, napi védelem, ez a JOICO Defy Damage!
Extra erős, otthoni ápolás, mélyre hatóan feltölti a hajszálszerkezetet, briliáns szerkezeterősítő védelmi rendszerét maximálisan bevetve.

Eredmény: Kevesebb töredezettség, nagyobb védelem a hőkárosodás ellen és a haj azonnal sokkal lágyabb, ragyogóbb lesz láthatóan és tapinthatóan csodás eredménnyel.

Hatóidő: (hajtípustól függően- legfeljebb) 5 perc

JOICO DEFY DAMAGE faktor számokban: 80%-kal kevesebb töredezettség 5x erősebb hajszerkezet, festésoptimalizálás maximális színeredmény szerkezetmegújító és erősítő 90%-os színmegtartó hatás puha, fényes végeredmény.

Ezt értékeled: JOICO Defy Damage hajszerkezet erősítő maszk 150 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
5.5 cm
Magasság:
15 cm
Súly:
0.2 g
Hossz:
4 cm
  • További információ
Szélesség:
5.5 cm
Magasság:
15 cm
Súly:
200 g
Hossz:
4 cm