JOICO Style & Finish JoiWhip Form Hold Erős tartást adó hajhab 300 ml

JO111254
nincs raktáron
7 820 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Alkoholmentes, nagyon erős tartást adó hajhab.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

JOICO Style & Finish JoiWhip Form Hold Erős tartást adó hajhab 300 ml

Alkoholmentes, nagyon erős koncentrátum, erőt, fényt és plusz hidratálást nyújtó anyaggal.
Nagyszerű a hajszárításhoz! Használat előtt alaposan rázd fel, majd fújj kis mennyiséget a kezedbe, és oszlasd el a nedves hajadon.

Amit az alkoholmentes hajhab-ról tudnod kell:
Képzeljünk el egy plüsspuha, párnás hajformázó hab, amely a szó szoros értelmében felfújja hajunkat súlytalanul formát adva neki – mindenféle ropogós hatás nélkül, ami sok más hajhab ismertetőjegye.
Ehhez vegyük még az alkoholmentes formulát, plusz a rugalmas, kiemelkedő textúrát biztosító összetevőket, amik mindemellett védik a hajat a károsodástól is.

Ezt értékeled: JOICO Style & Finish JoiWhip Form Hold Erős tartást adó hajhab 300 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
0.35 g
Hossz:
5 cm
  • További információ
Szélesség:
5 cm
Magasság:
25 cm
Súly:
350 g
Hossz:
5 cm