JOICO Style & Finish JoiGel Medium Közepes tartást adó zselé 250 ml

JO126504
nincs raktáron
5 930 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Könnyű tartást adó, gyorsan száradó vizes hatású gél.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Közepes tartású, gyorsan száradó, vizes hatású gél.

Könnyen formázható, fénylő hajat eredményez.
Kifésülhető.

Amit a JoiGel Medium közepes tartású, vizes hatású zselé -ről tudnod kell:
Élettelen haj számára ha tartást szeretnél.
Ragyogó fényt ugyanakkor flexibilitást és mozgékonyságot, de azt nem, hogy valaki észrevegye a “terméket” a hajadon és azt dicsérje meg!

Pontosan azért imádjuk a közepes tartású Joigelt , ami csak az optimális mennyiségű formázást, hidratálást, textúrát adja meg neked túlzások nélkül.

Erősség: 5
Tökéletes választás: Extra hajápolás minden hajtípushoz , ha szükség van egy kis mérsékelt kontrollra merevség nélkül, a réteges, tincses hatás érdekében.

Belső titok: Panthenol és hidratáló B-vitamin származék felelős a ragyogó fényért, UV védelemért és a Bio – Advanced Komplex peptidek gondoskodnak róla, hogy az egészséges végeredmény megmaradjon.

Ezt értékeled: JOICO Style & Finish JoiGel Medium Közepes tartást adó zselé 250 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
8 cm
Magasság:
21 cm
Súly:
0.29 g
Hossz:
5 cm
  • További információ
Szélesség:
8 cm
Magasság:
21 cm
Súly:
290 g
Hossz:
5 cm