JOICO Style & Finish Body Shake Volumennövelő spray vékony, normál hajra 250 ml

JO15815
nincs raktáron
8 090 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Napi, modern száraz hajformázás? Lépj be Te is a 21.századi pörgős stílusba a Body Shake hajformázó spray-vel, mely pillanatok alatt varázsol puha, plüssös textúrát és volument a hajadnak.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A hatás egész napos nagy volumen és élettel teli lesz haj lesz.
Neked találtuk ki, ha vékonyszálú vagy közepesen vastagszálú hajtípussal rendelkezel.
Olyan páratlan összetevőkkel bír mint a láthatatlan alumínium keményítő, kristálytiszta, könnyed tartást biztosító gyanta és száraz kondícionálók, melyek együttesen üde, felfrissült tincseket, bársonyos, matt végeredményt és egész napos tartást biztosítanak.

Tökéletes választás:
Közepes és vékonyszálú hajra, ami nagy volument ls plüssös textúrát szeretne fehérpor hatás nélkül.
Az eredmény tiszta, nagy friss érzésű hajzuhatag lesz!
Imádni fogod!

Belső titok: Legyen dús volumenű, sűrű, tartással teli hajad és felejtsd el az elnehezült, ragadós végeredményt!
Az aluminimum keményítő segít, hogy hajad vastagabbnak, dúsabbnak és élettel telibbnek hasson, miközben tiszta, friss érzetű és könnyen formázható lesz!

Alumínium keményítő: ez egy egyedülálló, természetes polimer, mely finom anyagának köszönhetően képes rá, hogy volument, tartást és dús hatást kölcsönözzön a hajnak anélkül, hogy nem kívánt fehér, por állagú maradványokat hagyna a hajban.

Kristály gyanta: ez a magas teljesítményű polimer gyönyörű, könnyen formázható végeredményt biztosít, nemcsak pihe könnyű, természetes tartást ad a hajnak, de segít felvenni a harcot a párával szemben is, hogy a haj az időjárástól függetlenül megőrizze volumenét és tartását.

Száraz kondícionálók: a hajból könnyedén kimosható szilikon származék és száraz tapintású kondícionáló keveréke, melyek igazi ápoló, tápláló biztosként funkcionálnak.
Miközben védelmet nyújtanak a magas hővel szemben, erősítik a haj tartását és javítják annak textúráját.

Bio-Advanced Peptide Complexâ: a JOICO egyedülálló szabadalma, mely intelligens, hajjal azonos keratin láncai belülről kifelé haladva építik újjá a hajszerkezetet.
A keratin protein pontosan a sérült hajrészekbe épül, hogy teljeskörű védelmet és regenerálást biztosítson.


Hogyan Használd?
Rázd fel jól, majd alaposan fújd be vele a száraz hajat mindenhol az azonnali dús hatás és tartás érdekében, még a legvékonyabb szálú haj esetében is!
Ez az igazi „testépítő” permet képes felszívni a felesleges olajat, hogy igazi extra volument biztosítson a töveknek, miközben magát a hajkoronát is friss, tiszta érzettel és tartással dobja fel.

Gyakori kérdések:
Vastagszálú, száraz, szálkás hajam van. Használhatom a Body Shake-et?
Igen!Igaz, hogy a Body Shake hajformázó spray a vékony és közepesen vastagszálú haj számára ajánlott elsősorban, de ideális a a vastagabb szálú hajtípusok szálkás, diffúz textúrájára is!

Mit tegyek, ha a Body Shake által nyújtott textúrát szeretném, de erősebb tartásra van szüksége a hajamnak?
Permetezz kis mennyiségben a Power Spray gyorsan száradó finisher termékből a hajadra az extra tartás érdekében!
Ügyelj rá, hogy csak enyhén, kis mennyiségben fújd a hajadra, hogy a textúra megmaradjon!

Hogyan, mire használható még a Body Shake?
A Body Shake hajformázó spray ideális választás akkor is, ha szeretnél vagány, kócos hatást kölcsönözni copfodnak vagy feltűzött frizurádnak!
Fújj párat a kósza tincsekre, tupírozd meg egy kicsit az ujjaid segítségével a tökéletes végeredmény érdekében!

Ezt értékeled: JOICO Style & Finish Body Shake Volumennövelő spray vékony, normál hajra 250 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Súly:
0.25 g
  • További információ
Súly:
250 g