JOICO Structure Glue – extrém tartású hajformázó gél 150 ml

JOGL15024
nincs raktáron
6 600 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Vízálló ragasztó, amellyel a hajat bármilyen elképzelhető irányba formázhatod.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról
Vízálló ragasztó, amellyel a hajat bármilyen elképzelhető irányba formázhatod. Fixálás a mozdulatlan hatásért. Használd száraz hajra. Tartás: 5 Óvatosan vidd fel a nedves hajadra, oszlasd el, majd formázd, amíg meg nem szárad, és fel nem veszi a kívánt formát. Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával. A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik. Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!
Ezt értékeled: JOICO Structure Glue – extrém tartású hajformázó gél 150 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Szélesség:
7.6 cm
Magasság:
15.3 cm
Súly:
0.175 g
Hossz:
4.6 cm
  • További információ
Szélesség:
7.6 cm
Magasság:
15.3 cm
Súly:
175 g
Hossz:
4.6 cm