JOICO Structure Beach textúrázó spray 150 ml

JO2415501
nincs raktáron
5 168 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Tengerparti hullámok egész évben egyenesen egy palackból. A textúra, a volumen, a rugalmasság és forma együtt tökéletes hullámhatást eredményez, mintha csak a víz formázta volna a laza, matt hatás érdekében.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Tengerparti hullámok egész évben egyenesen egy palackból.

A textúra, a volumen, a rugalmasság és forma együtt tökéletes hullámhatást eredményez, mintha csak a víz formázta volna a laza, matt hatás érdekében.

Bónusz: A terméket használva illata is a nyárra emlékeztet majd.

Tökéletes: különösen finom hajhoz, minden hosszban.

Hogyan használd:
Lágy hullámhatás és textúra: Permetezd mosás után a törülközőszáraz hajra. Formázd az ujjaid segítségével és szárítsd meg szabad levegőn vagy diffúzoros hajszárító segítségével.
Erőteljes textúra és volumen: Permetezd száraz hajra és formázd az ujjaid segítségével.

Tartás: 5/2

Hatás: matt

Ezt értékeled: JOICO Structure Beach textúrázó spray 150 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Súly:
0.15 g
  • További információ
Súly:
150 g