Magic Hair Tangle Angel Reborn Lilac csodakefe

MHTANRELILAC
nincs raktáron
4 190 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

A Magic Hair termékei között minden olyan kiegészítő megtalálható, ami az egészséges és mutatós haj támogatásához és fenntartásához szükséges. Ezzel a céllal jöttek létre a Magic Hair csodakeféi is, melyek elengedhetetlen kellékei a mindennapi hajformázásnak.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A fodrász szakértők által megálmodott hajkefék egyedülálló sörtéinek köszönhetően az összekuszálódott hajkorona fésülése közben maximálisan kímélik a hajat és a fejbőrt.

Nem véletlenül érdemelték ki a „csodakefe” elnevezést, ugyanis az ergonomikusan kialakított hajkefék fájdalommentesen bontják ki a legmakacsabb hajgubancokat is a hajból, miközben selymessé és könnyeddé varázsolják a frizurát.

A professzionális fésűk kifésüléskor akár 70%-kal több kihullott hajszálat is magukba tudnak gyűjteni, így azok nem szóródnak szerteszét a lakásban.

Ezekkel a stílusos hajkefékkel biztosan alkut lehet kötni a gyerkőcökkel is, akiknek egy igazi rémálom a fésülködés. 

Hát nem csodálatos?

Ezt értékeled: Magic Hair Tangle Angel Reborn Lilac csodakefe
Értékelés
Vélemény
Becenév

Az egészséges haj nyitja nem titok!

Mindig arról álmodtál, hogy egyszer meseszép hajkoronád lesz? Hosszú, selymes, fényes és erős? És hogy végre nem lesz rémálom a hajápolás? A Magic Hair termékek hatóanyagait úgy válogattuk össze, hogy azok egymás hatását erősítsék. Ez a különleges kombináció segít szervezetednek a megfelelő működésben, így odafigyelésedet szervezeted csodálatosan ragyogó, hosszú hajkoronával hálálja meg. Nem csak csajoknak!

  • További információ