Bed Head Szőke hajápoló DUO csomag sampon + kondicionáló

TIGIDUOSBL
Raktáron beszállítónál
RRP: 8 999 Ft
8 499 Ft

Színerősítő formula, szakemberek által tervezve és használva. A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges!

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Serial Blonde Kondicionáló 400 ml: Színerősítő formula, szakemberek által tervezve és használva.

A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges!
A Bed Head színápoló termékei Színvédő Technológiával lettek megalkotva, hogy ápolják és újjáélesszék a vegykezelt hajat, amellett, hogy erősítik a szín ragyogását.
A Bed Head Serial Blonde Kondicionáló segít visszaállítani a festett szőke hajat brilliáns, legjobb állapotába.

Segít újjáépíteni a sérült hajszerkezetet, erősíteni a szőke színt és meggátolni a szöszösödést és a szálló hajszálakat.
Emellett hidratál, puhít és kondicionál.
Az egészséges és erős szőke hajért!
Nagyszerű természetes és festett szőke hajra egyaránt.

Használat: Vigyük fel a kondicionálót nedves hajra a hajhossz közepétől a hajvégekig, hagyjuk hatni 3-5 percig, majd öblítsük le.
Maszkként is használható: hagyjuk hatni 5-10 percig.

*Dimethicone - védi és kondicionálja a hajat, így az egészségessé és erőssé válik.
*Kondicionáló komplex - hidratál, puhít, kondicionál.
*Antistatikus hatóanyag - megakadályozza a szöszösödést és a szálló hajszálakat.
*Aminosavak - az erős haj protein építőelemei.
*Protein keverék - megerősíti és strukturálja a haj proteinjeit. 

Egzotikus trópusi illat.

Fenntarthatóság: a sampon és kondicionáló palackjaink 50%-a újrahasznosított műanyagból készült és minden hajápoló termék palackja és pumpája teljes mértékben újrahasznosítható és szelektív hulladékként gyűjthető.

Serial Blonde Sampon 400 ml:

Színerősítő formula, szakemberek által tervezve és használva.
A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges!
Ha szeretted a Bed Head Dumb Blonde sampont, imádni fogod a Serial Blonde-ot!

A Bed Head színápoló termékei Színvédő Technológiával lettek megalkotva, hogy ápolják és újjáélesszék a vegykezelt hajat amellett, hogy erősítik a szín ragyogását.
A Bed Head Serial Blonde Sampon segít visszaállítani a festett szőke hajat brilliáns, legjobb állapotába.
Segít újjáépíteni a sérült hajszerkezetet, megelőzni a jövőbeli sérüléseket és fenntartani az egészséges szőke hajszínt.
Mélytisztító hatással bír, táplálja, puhítja a hajat, így az friss, egészséges és szösztelen marad.
Nagyszerű természetes és festett szőke hajra egyaránt! 

Használat: Dolgozzuk nedves hajunkba a sampont, majd öblítsük le.

*Fibre Active - behatol a haj rostjaiba és újra rendezi a sérült haj proteinjeit, így az egészséges kinézet fenn tud maradni.
*Kondicionáló komplex - hidratál, puhít, kondicionál.
*Benzophenone - UV szűrő.
*Hydrolysed Keratin - a haj fő protein összetevője, ami meggátolja a szöszösödést, és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. 

Egzotikus trópusi illat.

Fenntarthatóság: a sampon és kondicionáló palackjaink 50%-a újrahasznosított műanyagból készült és minden hajápoló termék palackja és pumpája teljes mértékben újrahasznosítható és szelektív hulladékként gyűjthető.

Ezt értékeled: Bed Head Szőke hajápoló DUO csomag sampon + kondicionáló
Értékelés
Vélemény
Becenév
TIGI Bed Head

A TIGI-t 1986-ban az Olaszországból Angliába vándorolt Mascolo család hozta létre, élén a márka és a világ fodrásziparának mai napig meghatározó és ikonikus alakjával, Anthony Mascolo-val.

A brand legismertebb és legnépszerűbb termékcsaládja a Bed Head 1996-ban került ki a fodrászpiacra, ami azóta is a szakemberek egyik kedvencének számít világszerte.  Az elmúlt közel 25 évben sok változás történt a cég életében, többször átalakultunk. Egy dolog azonban mindvégig szem előtt maradt, a “fodrászoktól fodrászoknak” misszió.

A TIGI Kreatív Team – köztük Bódi Ákos és Kovács Mária -, szorosan együtt dolgozik a fejlesztőkkel, együtt alkotják meg, majd tesztelik az új termékeket. 2012 mérföldkőnek számít a brand életében, mert megalkottuk a professzionális piac egyik legkorszerűbb technológiával gyártott hajszínváltoztató termékcsaládját, a TIGI Copyright Colour-t -, aminek köszönhetően a márka még nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha.

A TIGI alapítója, díjnyertes és ikonikus fodrász, Anthony Mascolo, egyedülálló kultúrát hozott létre: egy családorientált kreatív központot, amely megosztja a tudást a TIGI oktatásain keresztül a professzionális fodrászokkal. A TIGI formálja a divatot, ennek megfelelően stílusos hajformázási ötleteket alkot fodrászoknak és a vendégeknek.

  • További információ