JOICO Blonde Life Violet kondícionáló 1000 ml

JO2550830
nincs raktáron
14 700 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Táplál és semlegesíti a nemkívánt sárgás árnyalatokat. Ez a fantasztikus színkiegyensúlyozó formula megad mindent a hűvös szőke haj számára, amire szüksége van – ragyogást, hidratációt, védelmet – és természetesen az áhított hűvös tónust.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Táplál és semlegesíti a nemkívánt sárgás árnyalatokat.
Ez a fantasztikus színkiegyensúlyozó formula megad mindent a hűvös szőke haj számára, amire szüksége van – ragyogást, hidratációt, védelmet – és természetesen az áhított hűvös tónust.

Hogyan használd?
Vidd fel a tiszta, nedves hajra.

Hatóidó: 1-3 perc.
Öblítsd le alaposan.
Használd hetente 2-3 alkalommal.

Ezt értékeled: JOICO Blonde Life Violet kondícionáló 1000 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév

Minden egy fodrász szenvedélyével és innovációjával kezdődött. Steve Stefano, amerikai fodrász úttörő szabadalmának köszönhető, hogy a Joico név egyet jelent napjainkban is az egészséges haj fogalmával.
A Joico márka 2002 óta a Shiseido által fejlesztett innovatív eljárásoknak köszönheti professzionális, magas színvonalú termékeit. A magyarországi luxus termékek között közel 15 éve jegyzik.
Joico termékek használatával olyan erőt és márka hű bizalmat kapunk, mely által nem csupán a hajunk, egyben a külsőnk is átalakul! És, hogy mindez miért történhet meg? Mert a szépség nem a feladatunk, ez a közös szenvedélyünk!

Súly:
1 g
  • További információ
Súly:
1000 g