Thermal Haj és Fejbőrápoló Krém 75 g

THMML031779
nincs raktáron
1 590 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!
Nézz körbe a helyettesítő termékek között »

A fejbőr, a hajhagymák és a hajszálak regenerálódását elősegitő mikro és nyomelemeket tartalmazó hajpakolás.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A gyógyviz a búzaprotein hidrolizátummal, valamint E, B3,B5,B1 és H vitaminokkal különösen ajánlott a korpás fejbőr ápolására.

Összetevői között a hajszálak utánzsirosodását normalizáló vitaminokat tartalmaz.
A boróka illóolaja a fejbőrben a vérkeringést élénkitve segitik a hatóanyagok bejutását és az ép és egészséges hajszálak képződését, igy alkalmazásával mérsékelhető a hajhullás.

A krém -a klinikai vizsgálatok szerint- rendkívül hatásos kozmetikai jellegű hajkárosodások, alkatilag rossz minőségű, festés, dauer után töredezett haj, száraz korpás fejbőr esetében.

Ezt értékeled: Thermal Haj és Fejbőrápoló Krém 75 g
Értékelés
Vélemény
Becenév
Thermal

A Thermál Kozmetikai Kft. 1989 június 1-én kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a gyógyhatásukról híres magyar gyógyvizek felhasználásával test- és hajápoló készítményeket gyártson és forgalmazzon. A Thermal gyógyvíz termékeink a harkányi, hajdúszoboszlói, bükfürdői, gyulai gyógyvízzel készülnek, melyek a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának "házhoz szállítására" alkalmasak.

Fő profiljuk a jó izomlazító hatású Thermal Harkányi, Hajdúszoboszlói, Bükfürdői, Gyulai gyógyvízkrémek - professzionális masszázskrémek - gyártása. A krémek hatását jól kiegészíti a Thermal gyógyvíz habfürdő, a Thermal gyógyvíz tusfürdő és a Thermal gyógyvíz testápoló balzsam. Jelentős termék még a Thermal herpeszkrém, a Thermal gyógyvíz kéz-és lábápoló krém valamint a hajhullást csökkentő Thermal haj-és fejbőrápoló krém és Thermal gyógyvíz sampon.

Szélesség:
3.5 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
0.085 g
Hossz:
2.5 cm
  • További információ
Szélesség:
3.5 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
85 g
Hossz:
2.5 cm