Vitaking L-Carnitine kapszula 60db
Vitaking L-Carnitine kapszula 60db
Vitaking L-Carnitine kapszula 60db

Vitaking L-Carnitine kapszula 60db

VIT110861
nincs raktáron
4 580 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!
76.3 Ft / db

Segíthet a zsír lebontásában és az izmok energiaellátásában. Testépítők és fogyókúrázók kedvence. Segíthet a szálkás, izmos test elérésében.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

A karnitin kulcsszerepet játszhat a sejtek energiaellátásában.
Tudományos vizsgálatok azt is igazolták, hogy a szövetekben mért magasabb karnitin koncentráció összefüggésbe hozható a szervezet jobb teljesítő képességével.

A krónikus kimerültség szindróma esetén a karnitin energitermelésben betöltött szerepére utalnak azok az adatok, melyek szerint a karnitin pótlás javíthatja a kimerült páciensek közérzetét.
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy az L-Karnitinnek fontos szerepe van a kimerültség csökkentésében.
A szervezetet megfelelő mennyiségű karnitinnel történő ellátása segíthet annak energia ellátásában.

A testsúlycsökkentési programok során a testünkben tárolt zsírtól szeretnénk megszabadulni, azáltal, hogy átalakítjuk energiává.
A zsírraktárakból felszabadult hosszúszénláncú zsírsavak a vérárammal jutnak el az energiát termelő sejtekhez.
Az összes sejt képes energiát előállítani zsírsavakból (az idegsejteket és a vörösvértesteket leszámítva).
Az izmoknak különösen magas az igénye a zsírsavakból nyert energia iránt.

Az energiatermelés a sejt mitochondriumnak nevezett belső szervecskéjében történik, ahová a hosszúszénláncú zsírsavak csak karnitin segítségével tudnak eljutni.

Vizsgálatok azt mutatták, hogy a mellékherében az érési folyamat során a karnitin szintjével párhuzamosan növekszik a spermiumok mozgékonysága.
Ugyanakkor az ondófolyadék karnitin koncentrációja a spermiumok számával van arányban. Terméketlen férfiakban a karnitin pótlás növelheti az ondó mennyiségét, valamint az életképes spermiumok számát.

A karnitint a szervezetünk képes előállítani, amennyiben elegendő mennyiségű vas, B1- és B6-vitamin, valamint két aminosav a lizin és a metionin jelen van a táplálékunkban.
A karnitin szintézise függ ezen kívül a C-vitamin ellátottságunktól is.

Ezek bármelyikének hiánya karnitin hiányhoz vezethet.
Karnitinhoz hozzájuthatunk állati eredetű élelmiszerekből – elsősorban vörös húsokból – de ebből egy diétázó nem eszik sokat, egy vegetáriánus szinte semmennyit.

Használata biztonságos.
Még extrém nagy adagok esetén sincs ismert mellékhatása.

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta edzés előtt 30-60 perccel.

Hatóanyagok 1 tablettában: L-karnitin 680mg

Összetevők: L-karnitin-tartarát, tömegnövelőszer, cellulózgél, bevonat, csomósodástgátló anyagok, zsírsavak magnézium-sói, szilícium-dioxid.

*Tipp: klikkel jobb egér gombbal a kis méretű képre és nyisd meg a fotót "új lapon". Így már is olvashatóan látod a termékre vonatkozó részletes információkat.

Ezt értékeled: Vitaking L-Carnitine kapszula 60db
Értékelés
Vélemény
Becenév
Vitaking

A Vitaking® magyar cég, amely az elmúlt években komoly beruházásokat végzett, köztük egy saját laboratóriumot is létrehozott, és mára közel 200 termék gyártójaként vagy importőreként van jelen a magyar piacon. Ez a cég a garancia, hogy termékeinket, (vitaminjaink, ásványi-anyagaink és gyógynövényeink), magas minőségben és kiváló áron biztosítani tudjuk vásárlóinknak.

Súly:
0.06 g
  • További információ
Súly:
60 g