Beurer HR 7000 Rezgőkéses borotva minőségi hármas nyírórendszerrel

BEU58007
Raktáron beszállítónál
17 890 Ft

Minőségi hármas nyírórendzser Kihajtható precíziós nyírófejjel Oldalsó Soft-Touch felülettel a biztos fogás érdekében

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

LED kijelző akkumulátor-, biztonságizár és töltéskijelzéssel valamint olajfigyelmeztetővel

Folyó víz alatt higénikusan tisztítható, levehető borotvafej-egység feltét
Csepegő víz ellen védett (IPX6)
Beépített gyorstöltő funkció

Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor: min 60 percnyi használathoz: min. 90 perc töltési idő

A használat akkumulátorral vagy hálózati üzemről is lehetséges
Védősapkával
Tisztítóecsettel
Praktikus tárolótassakkal

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!

A Beurer több mint 95 éve piacvezető az egészség és a jó közérzet területén. Alaptermékeik, a melegítő párnák és takarók, a vérnyomásmérők, a mérlegek és a masszírozó készülékek mellett komplett Shiatsu masszírozó választékukkal otthon is valódi élvezetet nyújtanak.

A szépségápolás területén minden az Ön szépsége és tetőtől talpig ápolt fellépése körül forog! Az egészséges megjelenéshez termékeik ellenőrzött biztonságos használata is hozzátartozik. A tartós szőrtelenítést biztosító IPL sorozatukat ezért részletekbe menően tesztelték, a bőrrel való kompatibilitást pedig bőrgyógyászatilag ellenőrizték.

Kezdetben minden a jóleső meleg körül forgott – A Beurer múltjához és sikereihez egészen 1919-ig kell visszanyúlni, a németországi Ulm városából ugyanis ekkor indult el a cég világhódító útjára az első melegítő párnákkal. Mára a termékskálájuk rengeteg terméket tartalmaz, köztük olyanokat, mint a melegítő takarók, a vérnyomás- és vércukormérő készülékek, az inhalátorok, a lázmérők, a személy- és konyhai mérlegek, a masszírozó termékek, a manikűr- és pedikűrkészletek, TENS/EMS, a lábfürdők és a levegőpárásítók, valamint a szívfrekvencia pulzusmérő órák és a bébigondozási termékek.

A Beurer az évek során folyamatosan bővítette a kínálatát, melynek során mindig nagyon nagy hangsúlyt fektetett az innovációra és a megbízható minőségre. Ennek az eredménye, hogy a Beurer Csoport számos szegmensben piacvezető lett, így például a vérnyomásmérő készülékek, a simulékony melegséget árasztó termékek, a Shiatsu masszírozó feltétek vagy a személymérlegek területén.

  • További információ