Nutriversum VITA D3+K2 60 caps ízesítetlen

NVVITA0018
Raktáron beszállítónál
1 690 Ft
1 090 Ft
0 Ft / kapszula

A VITA - D3+K2 adagonként 2000IU D-vitamint és 150µg K2 vitamint tartalmaz. A termék alap hatóanyaga a D-vitamin, amely szervezetünk egészséges működéséhez az egyik legfontosabb mikrotápanyag.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ

D-vitamint alap esetben a szervezet a bőrünkön keresztül a napfényből tud szintetizálni, de a téli hónapokban, illetve a modern életmódnak köszönhetően ez a mennyiség általában nem éri el az egészséges szintet.
Az így fennálló D-vitaminhiány gyenge csontozathoz, fogakhoz és immunrendszerhez vezethet, melyek kialakulása D-vitaminpótlással megelőzhető, kezelhető.

D3 és K2 vitaminforrás az egészséges csontozatért és immunrendszerért!

A teljesség jegyében a terméket K2 vitaminnal egészítettük ki, amely a K-vitamin legnépszerűbb formája.
Segíti a Kalcium és a Kálium csontozatba való beépülését, így D-vitaminnal karöltve tökéletes támogatást nyújt vázunk egészségének fenntartásához.
Ezen felül gyulladáscsökkentő, és májat támogató, méregtelenítő funkciója is közismert.

Napi 2000IU D-vitamin praktikus, 1000IU kapszulákkal hozzáadott K2 vitaminnal a csontozat, fogak és immunrendszer egészségéért.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha: a téli hónapokban is pótolni szeretnéd a D-vitamin szükségleted irodai munkát végzel és ritkán jutsz ki a friss levegőre gyenge csontozattal rendelkezel szeretnéd megelőzni az időskori csontritkulás panaszait vagy egyszerűen csak részese szeretnél lenni a D-vitamin számtalan jó hatásának.

Próbáld ki te is!

Hogyan fogyaszd? Fogyassz egy kapszulát az első, és egyet az utolsó étkezésed kíséretében, bő folyadékkal!

Kiszerelés: 60 kapszula (30 napi adag)

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
  • További információ